Андрій Шевченко: "Десь нашій команді не вистачило сил"

Андрій Шевченко: "Десь нашій команді не вистачило сил"
Поширити в соціальних мережах:

Вчора, 6 жовтня, у місті Конья збірна України зіграла унічію із турецькою збірною. Головний тренер нацзбірної про поєдинок, склад команди та майбутній матч із Косово.

"Україна показала гарний рівень футболу. Хотілось би, щоб після рахунку 2:0 він став краще. Але турецька команда мобілізувалась після голу "у роздягальню", це дуже допомогло їм морально. Нашій команді десь не вистачило сил", – прокоментував поєдинок на післяматчевій конференції головний тренер національної збірної Андрій Шевченко.

Тренер нацзбірної пояснив свій вибір гравців у цьому матчі: "Я зробив ставку на пару захисників з Шахтаря, нам все ж таки не вистачало Ракицького. Хачеріді - чудовий захисник, але я зробив ставку на інших хлопців. Вони пройшли тижневий тренувальний цикл, виконали усі вимоги, які ми ставили перед ними. Вважаю, що вони зіграли дуже добре у цьому поєдинку".

Наприкінці поєдинку Андрій Шевченко намагався врятувати ситуацію, випустивши на поле Петряка, але у той самий час було призначено пенальті у ворота української збірної і забито гол.

"Розумію, скільки сил витратили наші гравці, а також наскільки важливим є наступний матч. Косово – непростий суперник, хлопці повинні сконцентруватися на цій зустрічі", – запевняє головний тренер. Про це повідомляє Football24.ua.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше