30 липня на 2+2 чемпіонський бій Корм'є – Джонс 2 у прямому ефірі

Поширити в соціальних мережах:

У ніч з 29 на 30 липня телеканал 2+2 покаже пряму трансляцію "номерного" турніру зі змішаних єдиноборств UFC 214. Глядачі 2+2 зможуть побачити наживо видовищну боротьбу чемпіона Даніеля Корм'є та претендента Джона Джонса.

Головною подією вечору UFC 214 стане довгоочікуваний реванш чинного чемпіона у напівважкій вазі Даніеля Корм'є та наймолодшого чемпіона за всю історію UFC Джона Джонса.

З моменту першого бою Джонс – Корм'є (UFC 182 у січні 2015 року), у якому Джон Джонс забрав перемогу одноголосним рішенням суддів, пройшло більше двох з половиною років. Нагадаємо, що Джонс не бився з квітня 2016 року, коли у поєдинку за тимчасовий титул переміг Овінса Сент-Прю. У червні на UFC 200 він мав виступити проти Корм'є, але провалив допінг-тест. Бій було скасовано, а самого Джонса – дискваліфіковано на рік. Реванш Корм'є та Джонса мав відбутися ще рік тому, але цьому завадила травма нинішнього чемпіона.

"Або зараз, або ніколи. Я чекаю із нетерпінням можливості показати, що за два роки я став краще як спортсмен. Я хочу показати, що два роки зробили з 38-річним Даніелем Корм'є. Через два роки після першої зустрічі він побачить більш небезпечного суперника. Я краще знаю можливості свого тіла, я подорослішав як особистість, – запевнив фанатів Джонс. – Корм'є має бути чесним із самим собою та вдячний за той проміжок часу, коли він володів чемпіонським поясом".

Окрім цього, у рамках турніру відбудуться ще два титульних поєдинки. Чемпіон світу у напівсередній вазі Тайрон Вудлі захищатиме свій титул у бою з Деміаном Майєю, а Тоня Евінгер та Крістін "Кіборг" Жустіно позмагаються за вакантний титул чемпіонки у напівлегкій вазі.

Турнір UFC 214 відбудеться в Анагаймі (штат Каліфорнія, США). Пряма трансляція на каналі 2+2 розпочнеться о 5 годині ранку 30 липня.

Прямі трансляції турнірів UFC в Україні коментуватимуть спортивний журналіст 2+2 Олег Шмідт, тренер професійної команди з тайського боксу Анатолій Шпонарський та  молодий український боєць ММА Дмитро Солопов.

Трансляції турнірів UFC також будуть доступними на нашому сайті.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Читати більше