1+1 медіа запустила мобільний додаток для перегляду фільмів та серіалів

1+1 медіа запустила мобільний додаток для перегляду фільмів та серіалів
Поширити в соціальних мережах:

Тепер улюблені серіали та програми завжди з тобою!

Група компаній "1+1 медіа" запустила мобільний додаток для android-пристроїв з фільмами та серіалами VOD-платформи 1+1 video.

Бібліотека відео, до якого програма відкриває доступ, містить понад 20 тис. годин художніх та документальних фільмів, серіалів, розважальних шоу виробництва медіагрупи. Як і у випадку з веб-платформою, у користувачів додатку є можливість перегляду прямих трансляцій 7 телеканалів медіагрупи: 1+1 international, "1+1", "2+2", "ТЕТ", "ПЛЮСПЛЮС", "Бігуді", "УНІАН ТБ", а також 5 партнерів-мовників, серед яких ZIK, "UA: Перший", "Громадське ТБ", "24 канал" та "8 канал".

Крім того, абоненти пакету "Безлім Відео" мобільного оператора «Київстар» отримають вільний доступ до додатка без тарифікації трафіку.

"Ми бачимо зростання споживання контенту на мобільних пристроях, тому хочемо розвивати монетизацію цього типу платформ. Поки що ми працюємо за рекламною моделлю, але найближчим часом запустимо платну підписку. Для нас важливо надати нашим глядачам вибір та зручний формат плати за контент. Таким чином в майбутньому у цього продукту буде дві моделі монетизації - рекламна та платна підписка. Якщо наші розрахунки спрацюють, то в наступному році випустимо версію для смартфонів з IOS", – зазначає Анна Ткаченко, директор діджитал-напрямку 1+1 медіа.

У додатку передбачено декілька режимів роботи, завдяки яким дивитися відео на екранах смартфонів буде зручно як при тьмяному освітленні, так і в сонячну погоду на вулиці. У найближчих планах з розвитку продукту – додати особистий кабінет користувача та можливість формування улюблених добірок відео.

Завантажити додаток 1+1 video можна в онлайн-магазині Google play.

Нагадаємо, що з 24 вересня на каналі 2+2 стартує прем'єра "Ментівські війни. Харків" - продовження культового серіалу на телеканалі 2+2 онлайн. Всі фанати кримінальних історій зможуть побачити, як розгортатиметься сюжет у новому місті, з новими людьми та злочинами, які доведеться розкривати розумним слідчим.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше