10 способів стати мільйонером

10 способів стати мільйонером
Поширити в соціальних мережах:

Можливо, комусь ці ідеї стануть у нагоді!

Можна виграти у лотерею та стати мільйонером, але якщо миттєвий успіх ніяк не настає, пропонуємо вам скористатися простими порадами.

Тім Сайкс, який заробив на біржі дрібних акцій близько $ 710 000 на першому курсі університету, дає молодим і сміливим 10 порад, як заробити перший мільйон до 20 років.

  • Віддайте перевагу прибутку, а не нудним заняттям

Багато хто вважає, що тим, хто хоче стати мільйонером, слід йти второваним шляхом, працювати в досить нудних, але визнаних більшістю областях. Проте швидше за все у вас піде багато років на те, щоб досягти успіху в таких традиційних професіях, як юрист, лікар або банкір.

  • Який у вас диплом – не так уже й важливо

Якщо ви поставили собі за мету номер один стати мільйонером і не триматися за одну професію і один вид діяльності, то який у вас при цьому диплом – не має великого значення. Освіта коштує грошей, ви можете набрати через це боргів. Але ж те ж саме можна вивчити онлайн, що потребує набагато менше вкладень.

  • Менше розважайтесь – більше вчіться

Це дійсно важко – відмовитися від активного соціального життя, особливо коли ти молодий. Однак, якщо ви дійсно хочете стати мільйонером, вам варто пожертвувати активним спілкуванням з друзями заради своєї кар'єри.

Витратьте вільний час на заняття, відточуйте свій талант, освоюйте нові навички, розробляйте свій продукт або будуйте компанію. Чим більше ви зосередитеся на покращення своїх здібностей замість дружніх вечірок, тим краще ви будете проводити час, коли станете мільйонером.

  • Сприймайте невдачі і помилки як частину робочого процесу

Незалежно від того, яку царину ви оберете для розвитку, вас все одно чекають на шляху і поразки, і спади. Це нормально. Що дійсно має значення – це те, як ви з невдачами справляєтеся. Помилки – це нормально. Як ви з ними справляєтеся – це вас і відрізняє.

  • Поставте мету вище, ніж заробити мільйон

Гроші не повинні бути вашої кінцевою метою. Вам швидше варто зосередитися на створенні найкращого продукту або сервісу, а фінансовий успіх прийде як природний результат вашої діяльності. Ваші цілі повинні завжди зростати, і вам не варто думати, що вже всього досягли. Якщо хочете заробити мільйон доларів, то після досягнення цієї мети одразу думайте про наступну.

  • Не обманюйте людей

Секрет створення мільйонних статків – в терпінні та чесності. Вам потрібно бути щирим, коли ви працюєте з іншими, інакше ви ніколи не отримаєте стільки грошей, скільки хотіли б. Гроші, отримані кримінальним або неетичним шляхом, ніколи не втримаються надовго і ніколи не дадуть вам такої професійної репутації, з якої ви можете заробити мільйони.

  • Перевага – робота в провідній галузі

Коли ті чи інші сектори економіки насправді процвітають, вам потрібно увійти в них якомога раніше, щоб заробити грошей. Скористайтеся перевагами цих гарячих секторів, щоб почати створювати свої мільйони. Прямо зараз такими секторами можна назвати соціальні медіа. Ці трендові інструменти можуть привести вас до тих мільйонів, про які ви мрієте.

  • Необов'язково вкладатися в технології майбутнього

Багато амбіційні мільйонери, особливо молоді, думають, що їм потрібно сфокусуватися на технологіях майбутніх поколінь, щоб створити статок, однак це не той випадок. Іноді досить повернути щось давно знайоме і нудне і представити в незвичайному ракурсі, щоб воно стало популярним – як це вийшло у eBay.

  • Не має значення, де ви живете

Одна з великих переваг Інтернету в тому, що він дозволяє продавати, створювати торгові майданчики і отримувати прибуток по всьому світу. Ви можете вести бізнес звідки завгодно, якщо у вас є доступ до Інтернету, вам не потрібна фізична присутність на ринку, що б заробити гроші. Це дає величезну перевагу: ви можете жити там, де вам подобається, і при цьому пристойно заробляти.

  • Успіх – це не обов'язково прибуток

Багато хто прагне створити прибутковий бізнес. Насправді бізнесу необов'язково приносити прибуток – але життєво важливо рости, отримувати нових клієнтів і успішно конкурувати. Багато бізнесів купують за якості, які не мають відношення до грошової прибутку – тільки подивіться на успішні інтернет-стартапи. Приділяйте більше уваги зростанню кількості клієнтів і користувачів, а не чистого прибутку. Ніхто не купить навіть дуже хорошу ідею, якщо вона нікому не потрібна.

За матеріалами Еntrepreneur

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС

Про зруйновану Каховську ГЕС, яка утримувала одне з найбільших водосховищ Європи…

Загадкове зникнення екіпажу судна «Марія Целеста» понад століття тому: нова теорія розвитку подій
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна

Але, на відміну від 30-х-40-х років 20 століття, кремлю не вдалося приховати свої злочини…

Кремлівський міф про «замерзаючу Європу» розбився вщент: Україна досягла енергетичної незалежності
Кремлівський міф про «замерзаючу Європу» розбився вщент: Україна досягла енергетичної незалежності

Вперше ми здійснили опалювальний сезон за рахунок власних ресурсів…

Читати більше