Проєкт «Незавершений політ» розкаже маловідомі факти та ексклюзивні спогади про Дениса Монастирського

Незавершений політ
Проєкт «Незавершений політ» розкаже маловідомі факти та ексклюзивні спогади про Дениса Монастирського
Поширити в соціальних мережах:

Його називають «етичним» лідером, гаслом якого було…

18 січня о 22:00 телеканал 2+2 покаже документальний проєкт «Незавершений політ», присвячений пам’яті колишнього Міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського, який рівно рік тому 18 січня 2023 року загинув зі своїми підлеглими в результаті авіакатастрофи у Броварах.

«Ці люди зробили дуже багато для того, щоб ми зараз могли сидіти тут і розмовляти», - прокоментував у проєкті «Незавершений політ» Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

А на чолі цих людей стояв Денис Монастирський. Його називають «етичним» лідером, гаслом якого було: «Ми - Міністерство, яке допомагає людям і піклується про них як у системі, так і в країні». І хоча Денис Монастирський передчасно пішов із життя, він зміг залишити відчутний слід в сучасній історії України.

Цікаві та маловідомі факти про колишнього Міністра внутрішніх справ України:

  • Був одним із перших, хто прорвався у підземелля до Президента та Головнокомандувача Збройних Сил України в перший день повномасштабного російського вторгнення, і залишався в урядовому кварталі столиці попри загрозу його штурму з боку росіян, коли ті стояли під Києвом.
  • Один із перших, хто отримав і оприлюднив запис із голосом українського прикордонника «русский военный корабль иди на х*й», яку захисник о.Зміїний промовив на вимогу скласти зброю і здатися росіянам.  
  • За свідченнями рятувальників, за часів Дениса Монастирського рівень забезпеченості підрозділів ДСНС усім – від грошей до машин та спорядження – зріс в рази. І саме він мотивував людей працювати далі.
  • Брав безпосередню участь в організації рятувальних операцій захисників Азовсталі, а також став їхнім голосом у Києві в уряді, поки вони стояли на захисті країни в Маріуполі.

Про це розповіли колеги та підлеглі колишнього Міністра внутрішніх справ України. А от рідні та друзі Дениса Монастирського надали ексклюзивні кадри домашнього архіву, показали те, чого більшість українців не бачили по ТБ: чим захоплювався, куди любив подорожувати та навіть відео з перших днів повномасштабного вторгнення, яке Денис Монастирський записав для своїх синів, розуміючи, що може ніколи їх не побачити, адже прийняв рішення до останнього захищати Україну.  

Все це і навіть більше дивіться 18 січня о 22:00 на телеканалі 2+2 у документальному проєкті «Незавершений політ», присвяченому пам’яті колишнього Міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського.

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Повний скелет та гніздо з яйцями: в Кременчуці знайшли докази того, що в Україні жили динозаври
Мир під диктовку кремля: чому Україна не може погодитися на російські «мирні» ініціативи?
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» - «Шахтар»
Бій Олександра Усика з Тайсоном Ф’юрі: хто переміг?
Бій Олександра Усика з Тайсоном Ф’юрі: хто переміг?

Боксерський поєдинок пройшов на стадіоні Kingdom Arena у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді…

Місяць створили інопланетяни для своїх космічних кораблів? Несподівана версія дослідників
1600-річний камінь з середньовічними написами випадково знайшов в своєму саду вчитель географії з Англії
Читати більше