Дебют Даші Трегубової з донькою: перша спільна роль у серіалі «Містер і місіс Малишки»

Містер і місіс Малишки
Дебют Даші Трегубової з донькою: перша спільна роль у серіалі «Містер і місіс Малишки»
Поширити в соціальних мережах:

Вже сьогодні, 21 жовтня о 20:15 на телеканалі 2+2 відбудеться прем’єра 16-серійного іронічного детективу «Містер і місіс Малишки»…

«Я завжди мріяла бути, як мама», — зізнається 13-річна Поліна Громова. І дівчинка вже втілила це прагнення у життя. Поліна — теж акторка й нещодавно вперше знялася зі своєю мамою, Дашею Трегубовою, в іронічному детективному серіалі «Містер і місіс Малишки», побачити який можна з 21 жовтня на телеканалі 2+2.

Viva! поспілкувалася з героїнями нової digital-обкладинки про життя поза кадром, сімейні цінності і те, як підтримувати довірливі стосунки попри різні характери. В ексклюзивному інтерв’ю акторки розповіли про стосунки у сім’ї та перший спільний проєкт.

— Дашо, серіал «Містер і місіс Малишки» — це ваш перший спільний проєкт з донькою. Що було найскладнішим і найцікавішим під час зйомок?

Я дуже давно хотіла попрацювати з Поліною. Вважаю, що вона дійсно класна акторка. Мені було приємно, коли нам одночасно прислали проби на «Містер і місіс Малишки», запропонувавши зіграти не маму й доньку. Моя героїня — сусідка головних героїв, жіночка з кримінальним шлейфом, яка сидить вдома під арештом з браслетом на нозі. Поліна зіграла доньку Малишків — дуже розумного та яскравого підлітка. Попри те, що стосунки наших героїнь починаються з конфлікту, між ними виникає справжня дружба. Нам з Поліною дуже легко й комфортно працювалося, було багато вдалих спільних сцен, які невдовзі зможуть побачити глядачі 2+2.

— Яку головну ідею серіал несе для вас як акторки, мами?

Як на мене, головна його думка в тому, що родина — потужна сила. Моя героїня не є частиною родини Малишків, але вона дивиться на їхнє щастя і трохи їм заздрить.

— Поліно, ти вперше знялася разом із мамою в серіалі. Як почувалася на знімальному майданчику? Чи давала мама тобі професійні поради?

На знімальному майданчику я почуваюсь дуже комфортно, оскільки це не перший мій проєкт. Люблю зйомки, це завжди цікаво. Саме з мамою в мене, на жаль, було не дуже багато спільних знімальних днів та не часто перетиналися на майданчику. Тому грала роль, як відчувала.

Нагадаємо, «Містер і місіс Малишки» — це історія про подружжя Олександра та Марії, ніжних, уважних та люблячих вдома батьків. Проте щойно вони виходять за поріг своєї квартири, слідчий Олександр і адвокатка Марія одразу перетворюються на непримиренних суперників. Безкомпромісне професійне протистояння подружжя створює не лише багато комічних ситуацій, а й серйозних конфліктів.

Серіал на замовлення телеканалу 2+2 зняла продакшн-студія SFERA FILM.

Режисер: Дмитро Лактіонов

Оператор: Олексій Цвілодуб.

Автори сценарію: Марк Лимаренко, Артем Кобзан, Андрій Віштак.

Генеральний продюсер: Сергій Кизима.

Шоуранер: Сергій Карпенко.

Продюсери: Дмитро Сафановський, Вадим Червяков.

Виконавчий продюсер: Роман Омельчук.

Дивіться прем’єру серіалу «Містер і місіс Малишки» вже 21 жовтня о 20:15 на 2+2.

Детальніше про знімальний процес серіалу «Містер і місіс Малишки» та про особисте життя акторок — читайте в ексклюзивному інтерв’ю на сторінках видання VIVA!

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Курган у формі корабля, 139 могил та скарби вікінгів: археологи зробили неочікуване відкриття у Швеції
Курган у формі корабля, 139 могил та скарби вікінгів: археологи зробили неочікуване відкриття у Швеції

Це відкриття відбулося під час розкопок поблизу міста Варберг…

Кремль підриває довіру українців через агентурну мережу телеграм-каналів
Як сни змінювали історію: як Аврааму Лінкольну наснилась власна смерть, а Полу Маккартні хіт гурту Бітлз?
Ілюзія чи вхідні двері до іншого світу: що насправді знайшли на Google Maps в Антарктиді?
Єдність вірувань на фронті: як духовні представники різних релігій допомагають українським захисникам?
4500 років тому гончарями в Сирії працювали діти: археологи знайшли відбитки маленьких пальчиків на виробах
Читати більше