Артем Позняк: «Я хочу бути зразковим татом»

Поширити в соціальних мережах:

Актор серіалу «Ментівські війни. Харків» Артем Позняк під час онлайн-конференції сайту 2+2 розповів про новонароджену донечку, партнерські пологи та роль тата у родині.

Нагадаємо, наприкінці жовтня у зірки серіалу «Ментівські війни. Харків» Артема Позняка народилася донечка. Батьки назвали дівчинку Женею.

Як тобі саме зараз відчувати себе татусем?

"До цього неможливо звикнути. Це завжди хвилююче і я хочу бути зразковим татом. Тож, буду намагатися тримати цю марку. Вона (донечка) ще нічого не розуміє, вона ще маленька, але я вже себе вдома веду як батько. Щоб вона відчувала, що в будинку є тато".

Більшість чоловіків не готові бути присутніми на пологах. Ти ж увесь час був поряд із дружиною. Можеш описати свої емоції у той момент.

"Світло, скрипнули двері, втратив свідомість, прокинувся, дитина народилася… Жартую, звісно ж. Якщо серйозно, скажу, що чоловіки, які відмовляються від партнерських пологів, роблять дуже велику помилку. Взагалі, мені здається, що знаходитися у коридорі під час того, як народжує твоя жінка, набагато складніше, ніж бути там. Ти маєш розуміти, що відбувається, у будь-який момент зреагувати, надати допомогу чи просто поговорити. Я б у коридорі втратив ґлузд. Партнерські пологи – це для чоловіка дуже важко, але знаходитися у коридорі чи в гаражі пити пиво… Ні!"

Фото: сторінка Артема Позняка у Фейсбук.

Повне відео онлайн-конференції.


Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше