Грабіжники у погонах

Люстратор 7.62. Прокляття системи
Грабіжники у погонах
Поширити в соціальних мережах:

Скільки мільйонів вкрали правоохоронці та хто причетний до зухвалого пограбування ювелірного заводу – у Люстратор. Спецпроект на 2+2.

Коштовного каміння на 1,5 мільйона доларів, півтонни золота, сотні кілограмів срібла, 3 мільйона доларів готівки, а ще - рідкісну колекцію золотих монет – стільки у 2010 році вдалося відібрати правоохоронцям під час сумнівного обшуку київського ювелірного заводу. Причина нальоту – підозра у начебто підробленні документів та печаток. Насправді це був звичайний розбійницький напад силовиків на успішний бізнес. За лічені дні масштабне виробництво прикрас, що експортувались у 18 країн світу, перетворилось на спустошену будівлю. Шість років слідства не знайшло ні винних, ні підозрюваних, але нещодавно справа набула несподіваного повороту. Коштовності, шо мали б зберігатися у спеціальних сховищах, почали спливати в приватних колекціях високопосадовців та навіть на аукціоні у Лондоні.

Журналіст програми Люстратор. Спецпроект Наталія Шумак провела власне розслідування зухвалих посадових злочинів та з'ясувала, у чиїх кишенях опинились речові докази скандальної справи, хто причетний до обурливих "наїздів на бізнес" українців, чому прокуратура ігнорує злочинні дії силовиків.

Як коштовності, вилучені міліцією із заводу, могли потрапити до прокурора Корнійця? Чому дорогоцінні речдоки опиняються у власних сейфах слідчих? Чим закінчиться резонансне слідство над "злочинцями у законі"? У яких ще кримінальних провадженнях фігурують імена служителів Феміди? Подробиці детективної історії тривалістю у шість років –  у програмі Люстратор. Спецпроект у неділю, 04 грудня, о 12:00 на каналі 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Унікальний генетичний код: власники негативного резус-фактура є нащадкам інопланетян?
Унікальний генетичний код: власники негативного резус-фактура є нащадкам інопланетян?

Позитивний резус-фактор крові мають 80% населення планети, а от у 15%...

В оці 28-річної жінки два роки жив незвичайний паразит і виріс до 10 міліметрів у довжину
Істерика та вереск ведучих рф відключають логічне мислення глядача: цей метод називається «надмірні емоції»
Ізраїльська агро-революція: треновані комахи нищать шкідників, трактори запилюють квіти, а дрони збирають врожай
Перший в Європі: археологи знайшли унікальний протез у черепі людини 18-го століття
Перший в Європі: археологи знайшли унікальний протез у черепі людини 18-го століття

Приголомшливе відкриття сталося у склепі костелу в Кракові…

Фото літаючих динозаврів: свідчення загадкових зустрічей людей з гігантськими птахами
Читати більше