Олексій Горбунов про українські фільми про війну

Гвардія-2
Олексій Горбунов про українські фільми про війну
Поширити в соціальних мережах:

Відомий український актор Олексій Горбунов про справжніх військових та патріотичне кіно.

Вже у жовтні цього року глядачі 2+2 побачать продовження військово-патріотичної стрічки про перших добровольців, які відправились у зону АТО одразу після Майдану,  – "Гвардія-2". Фільм розповість про події, які розгортались незадовго до Іловайського котла, за лінією фронту, на підконтрольній Україні території.

Вчорашні новобранці стали справжніми воїнами, які вступають у протистояння з російською диверсійно-розвідувальною групою. Вони вже знають, що таке війна та смерть, тримали зброю у руках та втрачали товарищів.

Головні ролі у фільмі виконали відомі українські актори, які заявили про свою чітку патріотичну позицію. Одну з ключових ролей – колишнього афганця "Діда", різкого, прямолінійного військового – грає Олексій Горбунов. Актор не з чуток знає про війну, не одноразово бував на передовій з виступами, відвідував госпіталі та спілкувався з бійцями.

"Коли знімають фільм про війну, АТО, бойові дії, як артист, я знаю, що можу зіграти на широкому плані внутрішній світ людини. Але таким переконливим, як справжній боєць, артист навряд чи буде. Коли знімають такі фільми, я за максимальну правду, – відверто розповідає Олексій Горбунов у інтерв’ю для "Фактів". – Обличчя у справжніх бійців інші, не такі, як у артистів. А якщо взяти хлопців, які щойно повернулися з бою, то від них на три метри б’є адреналін. У них інші очі, скули, навіть руки – через те, що вони постійно тримають зброю. Тому у картинах про війну повинні бути присутніми справжні військові. Завдяки цьому у фільмі більше правди, переконливості, й акторам є на кого рівнятись".

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше