Таємний візит людей Трампа до України: про що американські республіканці говорили із Зеленським і чому про їхній візит так мало відомо?

Гроші
Таємний візит людей Трампа до України: про що американські республіканці говорили із Зеленським і чому про їхній візит так мало відомо?
Поширити в соціальних мережах:

Республіканська партія Америки досить неоднозначно ставиться до війни в Україні...

Після візиту в Україну Президента США Джо Байдена до нас навідалася ще одна делегація з Америки, а саме американські республіканці, тобто однопартійці одіозного Дональда Трампа. Інформація про те, що республіканці були в Києві, трохи розчинилася на тлі приїзду Байдена, проте заслуговує на окрему увагу, кажуть експерти.

Республіканська партія Америки досить неоднозначно ставиться до війни в Україні. Деякі її члени активно висловлюють своє невдоволення постачанням зброї та фінансової допомоги від американців. Але, на щастя, зараз вони вже в меншості.

«Так, є певні маргінали у республіканській партії США, які виступають проти. Але в той же час це не впливає на загальну картинку. Сьогодні Україні вдалося заручитися безпрецедентною підтримкою з боку демократів та республіканців. А будь-які внутрішньоамериканські дискусії не впливають на ефективну підтримку України», - каже політолог Артем Бронжуков.

Лояльним американським республіканцям, які відвідали Київ, Президент Володимир Зеленський готує окремий лист із проханням передати Україні потрібну зброю. Ключовий пункт – це передача винищувачів. Чи буде ця життєво-важлива зброя в боротьбі проти росії в України? Відповідь – у сюжеті:

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше