Священник, що благословляє російських солдатів на вбивства українців, виявився уродженцем Львова

Гроші
Священник, що благословляє російських солдатів на вбивства українців, виявився уродженцем Львова
Поширити в соціальних мережах:

Щоденно він розпалює ненависть до українців серед російських віруючих…

В росії працює ще один фронт війни проти України – церковний! Знайомтеся, це один з найефективніших солдатів на релігійній передовій – протоієрей Андрій Ткачов. Священнослужитель російської православної церкви та митрофорний протоієрей замість того, аби спробувати зупинити цю криваву війну, котру розв’язав путін, навпаки, розпалює ненависть до українців. А ще, він труїть росіян, тих, хто не підтримує диктаторський режим. Це все Ткачов робить, звісно ж, на замовлення кремля.  

Андрій Ткачов з перших днів війни публічно благословляє війну проти України та закликає вбивати українців, порушуючи Божу заповідь «Не убий». Головний закон духовного світу, закон любові до Бога та до людей, Андрій не виконує, адже вбивства українців називає священними.

«Якби не зробили нічого, за два роки полетіло б сюди, без усякого помилування, без усякого попередження. І якщо б вони сюди зайшли, різали б нас з вами і кров’ю дахи змащували», - таке говорить священник Ткачов своїм прихожанам в рф

Ткачов ненавидить український народ, зате путіна боготворить. Але найцікавіше у цій історії, що сам Ткачов – уродженець Львова. Там він став священником, а потім переїхав до Києва, аби керувати київською єпархією та почати з’являтися на православних телепередачах. Але перед тим, як стати священником, Андрій у 15-річному віці вступив до московського військового училища, а потім – до військового інституту міноборони срср на факультет спецпропаганди (!!!)  

Нині Андрій професійно, на різних телеефірах, розповідає історію України, звісно ж, в російській інтерпретації. Про переїзд так званого священника до москви одразу після окупації Криму та нападу на Донбас, про критику Української Православної Церкви та Майдану – дивися у сюжеті програми «Гроші»

Дивися також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше