Сергій мріяв працювати у ресторані, але війна змусила його змінити свої плани…
На звичайній армійській кухні атмосфера створюється ніби в шикарному ресторані завдяки майстерності Сергія, колишнього шеф-кухаря ресторану, який зараз служить у ЗСУ і готує смачні страви для військових.
Чоловік зізнається, що готувати на армійській кухні та в ресторані – це два різні всесвіти та різні рівні, але він та його команда успішно подолали всі складнощі. Тепер вони радують бійців смачною їжею, яка не поступається ресторанній якості.
Сергій мріяв працювати у ресторані, відзначеному зіркою Michelin, але події в країні змусили його служити в армії. Тим не менш, він щасливий годувати війська та отримувати подяку за смачну тушонку та інші страви. Різноманітність їжі, особливо під час свят, важлива для бійців, і Сергій намагається задовольнити їхні смакові уподобання.
Сергій міг не служити в армії, бо у хлопця троє дітей, але пішов добровольцем, продовжуючи сімейну традицію. Його батько служив у Радянській Армії в Афганістані, а дід брав участь у Другій Світовій війні.
Подробиці – у сюжеті:
Читай також:
- Виготовлення протезів в Україні: професія, яка буде популярна в країні найближчі 20 років
- Дальність пуску 500 км, швидкість – 1000 км/год: Україна може отримати ракети Taurus, якими зможе бити по росії
- Шведсько-британська БМП cv90: які секрети приховує нова техніка ЗСУ, на яку активно полюють окупанти?