Росія без путіна: чотири сценарії можливого майбутнього рф

Гроші
Росія без путіна: чотири сценарії можливого майбутнього рф
Поширити в соціальних мережах:

Початок війни проти України – це початок кінця імперії путіна…

Усі експерти, як один, говорять про те, що початок повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 року – це початок кінця імперії путіна. Російський опозиціонер Михайло Ходорковський не раз вже порушував тему про те, якою може бути росія без путіна, а нещодавно озвучив чотири сценарії можливого майбутнього рф.

«Путінці» утримають владу після відходу путіна

«Росія продовжує імперську політику… Продовжуються громадянські та імперіалістичні війни. Все сумно. Країна надірветься, якщо не згорить у полум'ї ядерної війни».

Росія остаточно розвалиться

«На її уламках створять 5-7 ядерних держав, які отримають спірні адміністративні кордони і, найімовірніше, воюватимуть за їхнє розширення. Війна, мабуть, у разі інтернаціоналізації конфлікту стане ядерною».

На місце «путінців» до влади прийдуть «антипутінці»

«Ті ж яйця – вид збоку. Спроба опори на Захід не матиме успіху – процес зближення буде повільним і проблематичним, а владу треба утримувати зараз. І отже, потрібен ворог. Спочатку внутрішній і він буде – комуністи, патріоти, силовики, непокірні чи корумповані регіональні еліти, потім – зовнішній».

Федералізація за прикладом США

«Можливо частиною цього центру федерального стануть федеральні партії, які представляють тих людей, які вважають себе, по-перше, комуністами, лібералами чи патріотами, а потім – жителями Поволжя, сибіряками чи далекосхідниками. Сумніваюсь, що таких набереться понад 30%. Важливо, що всі ці люди не самі собою, а лише представляють інтереси своїх поручителів і можуть бути відкликані»

У Литві відбулася секретна конференція, де також обговорювали долю росії, а саме те, як використати вторгнення рф в Україну для усунення від влади путіна. Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше