Путін підписав закон про дозвіл вживання наркотиків в армії рф: що це – нові схеми заробітку кремля чи контроль гарматного м'яса?

Гроші
Путін підписав закон про дозвіл вживання наркотиків в армії рф: що це – нові схеми заробітку кремля чи контроль гарматного м'яса?
Поширити в соціальних мережах:

Алкоголізм у лавах російської армії давно не новина, а ось наркотики…

Останнім часом російські ЗМІ часто повідомляють про нещасні випадки, самогубства та вбивства в рядах мобілізованих на війну солдатів через вплив шкідливих речовин, таких як алкоголь, наприклад. Але, якщо алкоголізм у лавах російської армії давно не новина, то регулярне вживання наркотиків – так.

«Не всі російські військові на передовій, багато хто знаходиться десь у тилах та штабах. З'являються канали постачання наркотиків до російської армії. Там є гроші та люди, які готові їх купувати. Це частина бізнесу, і цей бізнес працює добре», - каже військовий експерт Іван Ступак.

Цікаво те, що це все відбувається за згодою та пособництвом кремля! Днями держдума росії підписала цікавий законопроект, який з якихось причин, обійшов увагою всі ТОПові російські ЗМІ і лише кілька опозиційних джерел про нього обмовилися. «Законодавчо дозволено використання без ліцензії у військових частинах наркотичних засобів у медичних цілях» - так написано на офіційному сайті кремля та пояснення, що путін підписав закон про внесення змін до федерального закону про наркотичні речовини. Тобто, російський диктатор особисто схвалив неконтрольоване постачання наркотиків до військ.

Про те, що російські солдати дедалі частіше потрапляють у поле зору українських військових у неадекватному стані, підтверджує голова Луганської області Сергій Гайдай.

«Велика кількість свіжо-мобілізованих людей йдуть у наступ під впливом якихось наркотиків. Не знаю, можливо, це промедол, який зазвичай використовується як знеболювальне в армії, прийнятий у великих кількостях або їм, можливо, щось дають інше. Але наші нацгвардійці бачили і брали участь у прямих боях, коли йде шеренга з російських солдатів (чоловіків 15-20), по них стріляють, поруч прилітають якісь міни, падають мертвими їхні товариші по службі, а вони просто йдуть прямо, навіть немає ніяких рефлексів сховатися . Тобто, люди під якимось наркотичним впливом».

Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше