Перед перемогою наснився пророчий сон: українська легкоатлетка присвятила свою медаль мамі, яку вбила російська ракета

Гроші
Перед перемогою наснився пророчий сон: українська легкоатлетка присвятила свою медаль мамі, яку вбила російська ракета
Поширити в соціальних мережах:

За час війни загинув 231 спортсмен, 35 перебувають у полоні…

На чемпіонаті Європи з легкої атлетики, який завершився зовсім нещодавно, Україна здобула одразу дві медалі із стрибків у висоту. І неймовірно, але саме такий результат побачила уві сні призера чемпіонату, українська легкоатлетка Катерина Табачник:

«Мені напередодні наснився сон, що я стрибнула і в мене медаль. Усі радіють. Але був і інший результат, кращий. Коли я прокинулася посеред ночі, то перше, про що подумала – невже це станеться».

І справді, золото на чемпіонаті Європи виграла Ярослава Магучих, а бронзу – Катерина Табачник. Дівчина присвятила цю медаль мамі, яку в серпні 2022 року вбила російська ракета, яка потрапила до будинку, де мешкала жінка.

На жаль, через загарбницьку війну, яку веде росія в Україні, тисячі українських спортсменів не можуть показувати свої здобутки на спортивних майданчиках. За словами Президента Національного олімпійського комітету України Вадими Гутцайта, у ЗСУ служить дуже багато українських спортсменів.

«Понад три тисячі наших атлетів і тренерів в армії. Вони пішли боронити нашу батьківщину. На жаль, 231 спортсменів загинули, а 35 знаходяться у полоні».

Як українській легкоатлетці Катерині Табачник, яка на той момент була закордоном на тренуванні, вдалося пережити втрату мами? Хто залишився у дівчини? І чи планує вона повертатися до рідного Харкова, який зараз постійно перебуває під обстрілами російських окупантів? Подробиці – у відео:

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше