«Ми жили у бараку. Там були щурі та один туалет на п'ять дворів», - пропагандистка Симонян про свою малу батьківщину

Гроші
«Ми жили у бараку. Там були щурі та один туалет на п'ять дворів», - пропагандистка Симонян про свою малу батьківщину
Поширити в соціальних мережах:

Заради грошей «голоси» російської пропаганди готові продати душу дияволові…

Ольга Скабеєва, Євген Попов та Маргарита Симонян – рупори російської пропаганди. Багато хто з нас задається питанням – як дорослі розсудливі люди можуть нести таку ахінею? Все дуже просто – справа у їхній малій батьківщині. Вони вихідці з російських глибинок, де процвітає злидні і життя там щодня схоже на виживання. Тому заради грошей «голоси» російської пропаганди готові продати душу дияволові аби не жити за таких умов більше ніколи.

Наприклад, Ольга Скабеєва народилася і виросла у місті Волзькому, Волгоградській області. Сама вона каже, що це «маленьке, провінційне, зовсім чудове місто», однак за фактом – це напівзруйновані будівлі, на вулиці купи сміття, а завод, що багато років тому закрився, більше схожий на поле битви під Донецьком.

зщ

А ось місцеві жителі, на відміну від пані Скабеєвої, кажуть інакше:

«Гадюшник, він і є гадюшник. Все тече, все цвіте. Крани не працюють, а лічильник потонув у г*вне», - розповідає про свій будинок мешканка Волзького.

Люди з інвалідністю змушені жити у бараках десятки років, доки росія викидає мільйони на день на бомби в Україні. На батьківщині чоловіка Скабеєвої – Євгена ПоповаВладивостоку люди б'ються за безкоштовні яйця на Великдень, живуть у злиднях, а саме місто розвалюється на очах.

«Є мікрорайон, у яких стоять одні бараки. На подвір'ї стоїть один спільний туалет. Усі дірки там забиті під зав'язку», «У воді на набережній лежать декоративні плити від стіни, які відвалилися багато років тому і ніхто не поспішає їх звідти забирати чи міняти на нові», «Нові будинки не задаються в експлуатацію і люди змушені жити без світла , газу та води».

Саме так про Владивосток розповідають звичайні його мешканці.

Ще одна кремлівська пропагандистка Маргарита Симонян виросла в Краснодарі в злиднях. Але замість того, щоб стимулювати владу хоч якось покращити рівень життя громадян, вона запевняє, що «їй було нормально так жити»:

«У Краснодарі ми жили у такому бараку. Там були щури і не було водопроводу. Один туалет на п'ять дворів – це просто дірка на вулиці. Але що у цьому поганого? Я не одна так жила. Багато хто так мешкав» - розповіла в інтерв'ю Маргарита Симонян.

д

Докладніше – у відео:

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше