«Ми хочемо створити революційний уряд» - російська опозиція оголосила про головну мету – силове повалення путіна

Гроші
«Ми хочемо створити революційний уряд» - російська опозиція оголосила про головну мету – силове повалення путіна
Поширити в соціальних мережах:

Вони вже створили в Україні координаційний штаб…

Представники двох російських опозиційних організацій – легіону «Свобода Росії» та «Національної республіканської армії» – днями зустрілися в Ірпені (Україна), щоб підписати декларацію про створення політичного центру збройної боротьби проти путіна та його режиму.

Підписаний документ вже охрестили «Ірпінською декларацією», а створений політичний центр очолив колишній депутат держдуми Ілля Пономарьов. За його словами, їхня мета – силове повалення путіна.

«Ми хочемо створити революційний уряд. Зрозуміло, що це буде уряд затяжного перехідного періоду, після якого запуститься нормальна політична система з нормальними партіями, судами і де будуть нормальні вибори», - розповів на зустрічі лідер опозиції.

Крім того, на церемонії підписання сталося те, чого ніколи не робив жоден солдат легіону «Свобода Росії». Вперше один із бійців відкрив своє обличчя. Варто зазначити, що всі росіяни, які воюють на боці України, ретельно приховують це від рідних і знайомі, щоб максимально убезпечити їх від нинішнього уряду. Сміливець назвався «Цезарем» і сказав, що представлятиме підрозділ:

«Легіон «Свобода Росії» - це підрозділ, якого дуже боїться путін, його режим та його силовики, тому що ми перший приклад збройного протистояння путінській хунті, тому будь-яка інформація щодо озброєння, тактики, системи підготовки легіону та його базування ми не розголошуємо. Настане час, і ви все дізнаєтесь. Історія все розставить по своїх місьцях».

Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше