Хлопчик Саша з кліпу Imagine Dragons з мамою та дідусем самі відбудовують зруйноване росіянами житло

Гроші
Хлопчик Саша з кліпу Imagine Dragons з мамою та дідусем самі відбудовують зруйноване росіянами житло
Поширити в соціальних мережах:

Відео американської групи за тиждень зібрало понад 3 млн переглядів…

Американський гурт Imagine Dragons нещодавно презентував свій кліп про війну в Україні на сингл «Crushed», який буквально за тиждень зібрав понад 3 млн переглядів. У своєму відео популярний західний колектив показав реальну історію 14-річного Сашка, який мешкає у Миколаївській області у селищі Новогригорівка. Все завдяки американському режисеру-волонтеру Тайу Арнольду, який познайомився з хлопчиком після того, як українська армія відкинула російські війська на лівий берег Дніпра.

«Протягом тижня він практично щодня приїжджав, допомагав мені розгрібати завали в будинку, потім ми ходили допомагати іншим – згадує головний герой кліпу Imagine Dragons 14-річний Олександр Згурський. – Потім ми знімали відео. Але тоді ще не знали, що його використає саме ця група і що воно набере так багато переглядів. Просто зняли та думали, хто ж погодиться його просувати».

Село Новогригорівка, Миколаївської області, повністю зруйноване після дев'яти місяців інтенсивних обстрілів російською армією. Саша зі своєю родиною виїхали за кілька днів після початку найзапекліших боїв і це врятувало їхнє життя. Коли після вимушеної евакуації вони вперше повернулися додому, то просто жахнулися – будинок і територія біля нього були схожі на решето, скрізь були розкидані уламки.

«У нас на городі стояла невелика кухонька, її повністю рознесло. Зараз уже вирви від снарядів землею засипали і особливо не видно, але город теж весь був побитий – розповів журналістам Сашко. – Тільки у мій невеликий двір, якщо з городом рахувати, то було 17 прильотів. Навколо будинку все осколками посікло. Навіть десь у дах потрапило, а гарячі уламки в дошки зайшли і аж задимилися».

Нині Сашко з мамою та дідусем самостійно відбудовують практично зруйнований будинок та мріє, щоб до рідного села Новогригорівка скоріше повернулися місцеві жителі. Чи допоміг кліп відомого гурту селу, а також – історію підлітка, який став відомим на весь світ, дивіться у сюжеті:

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше