Екіпірування «другої армії світу»: підполковники рф носять нижню білизну зі значками ЗСУ, яку крадуть в українських захисників

Гроші
Екіпірування «другої армії світу»: підполковники рф носять нижню білизну зі значками ЗСУ, яку крадуть в українських захисників
Поширити в соціальних мережах:

У мережі з'являються ролики, в яких українські солдати тестують екіпірування росіян…

Путін з наступного року вирішив збільшити штатну чисельність армії з до 1 млн 900 тисяч до 2 млн 39 тисяч осіб. Проте, як росія збирається утримувати таку кількість військовослужбовців, якщо вже зараз не може забезпечити їх найнеобхіднішим?

У мережі один за одним з'являються ролики, в яких українські солдати тестують екіпірування росіян, яке вони кидають, тікаючи з поля бою. Каски, які можна зім'яти руками, бронежилети, які не витримують і одного пострілу, а про якість тканини для військової форми рф взагалі окрему статтю можна писати. Саме через погані матеріали, які абсолютно не зберігають тепло, більшість російських солдатів взимку на початку повномасштабного вторгнення потрапили до лікарні з великим обмороженням.

«До шпиталів почали надходити військовослужбовці з різних частин, які пригнали тоді до Криму. Це дуже багато випадків. Госпіталь був забитий», - говорили у російських ЗМІ.

Мобілізованих з Л/ДНР, яких вісім років тому прийшов «захищати російський мир», взагалі відправляють на передову, видаючи лише штани та сорочки, а взуття кажуть «добувати у бою». Але що можна говорити про звичайних солдатів, якщо навіть російський командний військовий склад краде у ВСУ нижню білизну. Під час особистого обшуку підполковника рф Кошеля Олександра, українські солдати з подивом виявили, що він носить труси та шкарпетки зі значками ЗСУ.

Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше