Мейвезер - Макгрегор: як завершиться мега-бій?

Мейвезер vs Макгрегор
Мейвезер - Макгрегор: як завершиться мега-бій?
Поширити в соціальних мережах:

Здається, прогнозування результатів майбутнього мега-поєдинку Мейвезер – Макгрегор за останній тиждень стало улюбленою розвагою для усіх фанатів змішаних єдиноборств та боксу.

Із власним прогнозом вирішив виступити й тренер Конора Макгрегора, Джон Кавана, відомий тим, що жодного разу не схибив, передбачуючи результати боїв свого підопічного. За словами Кавани, результат 12-раундового поєдинку залежить від того, хто першим зробить крок назад. Але у будь-якому випадку, бій завершиться перемогою Макгрегора.

"Коли ці двоє дійдуть до середини, один з них повинен дати задній хід. Якщо це зробить Флойд – а я гадаю, що це буде саме він, – тоді я передбачую шість раундів. Я думаю, протягом п’яти раундів Мейвезер буде триматися, він буде прикриватися, спробує поглинути напад суперника. Але у будь-якому випадку, через шість раундів рука Конора буде піднята, – прокоментував Джон Кавана для ММАfighting. – Якщо Флойд не зробить крок назад – ми одразу це побачимо. Якщо він почне рухатися вперед, це буде бій одного раунду. Він завершиться буквально через хвилину. Мейвезер буде змушений битися так, як не звик до цього, у нього не буде часу зосередитись, сконцентрувати агресію. Я дивився багато боїв за участі Флойда, він гарно обороняється. Але якщо Флойд піде туди та спробує зупинити Конора, вдарити першим – він буде у нокауті вже за хвилину. Бо Конору немає рівних у цьому".

Чемпіон UFC у легкій вазі Конор Макгрегор проведе свій дебютний поєдинок у світі професійного боксу вже цієї неділі, 27 серпня (за київським часом). Для Флойда Мейвезера майбутній поєдинок стане спробою доповнити блискучу серію п’ятдесятою, ювілейною, перемогою та підтвердити свій статус непереможеної легенди.

Бій пройде на 8-унцієвих боксерських рукавицях (в той час як стандартні рукавиці для боксу є 10-уніцієвими) – таке рішення було прийняте Спортивною комісією штату Невада минулого тижня на вимогу обох суперників.

Пряма трансляція легендарного боксерського вечору буде доступною глядачам 2+2 о 04:00 в ніч на 27 серпня на каналі або онлайн на сайті.

А як багато знаєте про майбутній поєдинок Ви? Обозреватель.ua підготував тест, присвячений мега-події у світі боксу та ММА.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше