В аеропорту Харкова затримали короля автозлодіїв України

ДЖЕДАІ
Поширити в соціальних мережах:

Подвійні перебиті номери, подвійна реєстрація, двійники та розборка. Чи не всі авто-крадіжки в Україні контролювала одна людина, яку нещодавно вдалося впіймати. Утім король автозлодіїв скоро повернеться до своєї роботи.

Соціальні мережі просто переповнені повідомленнями про викрадення авто. Зухвалість крадіїв вражає. В автора останнього посту угнали новеньку МАЗДУ з двору багатоповерхівки.

Андрій розповідає, ввечері як завжди, залишив свою машину біля будинку. А вже на ранок вона зникла. Чоловік викликав поліцію. Однак, по гарячих слідах, знайти викрадене авто не вдалося.

Вранці, коли їхати на роботу не знайшов його на тому місці, де припаркував. Коли приїхала патрульна поліція, вони по камерах мені показали, що мій автомобіль проїжджав в сторону Голосіївського району о першій тридцять. Далі з камер зник.

Андрій, житель м.Київ

Тільки на Київщині від початку року викрали майже триста машин. У поліції не приховують – викрадачів затримати непросто. Бо це не одинаки, а професійні організовані групи, здебільшого, під крилом кримінальних авторитетів.

Вы являетесь вором в законе? Не буду отвечать. Это провокационной вопрос. Вы никакого отношения к криминальному миру не имеете? Не. Не привлекались не в одной стране? – не!

Джейран Хонський, затриманий

Джейран Хонський – сорока однорічний злодій у законі, якого затримали в аеропорту Харкова. У поліції кажуть, саме цей мешканець Стамбула – король автозлодіїв України.

Організатор організовує, де красти, куди переганяти і самий основний меседж куди збувати крадений транспорт. Шляхи вивезення є. І за кордон і в Україні. Це подвійні перебиті номера, подвійна реєстрація, двійника, розборка.

Григорій Мамка, екс-заступник начальника головного слідчого управління МВС України

Злодія в законі посадили не за ґрати, а в літак до Стамбула. А все тому, що закону, який дозволяє судити таких як Джейран, у нашій державі просто немає.

Ці ж вори у законі через певний час вони роблять інші паспорти, які посвідчують особи і знову з’являються в Україні і продовжують скоювати злочини.

Григорій Мамка, екс-заступник начальника головного слідчого управління МВС України

Тож, цілком ймовірно, що вже найближчим часом Джейран знову з'явиться в Україні. Під іншим іменем та прізвищем. І кількість автомобільних крадіжок знову злетить до небес.

Більше дивіться у ДжеДАІ на 2+2 та підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook. 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше