Ураган Флоренс продовжує свою руйнівну ходу Сполученими Штатами Америки

ДЖЕДАІ
Поширити в соціальних мережах:

Майже півмільйона будівель знеструмлено, десятки людей зникли безвісти, а збитки навіть неможливо визначити. Зі слів синоптиків природний апокаліпсис вже йде на спад.

Для жителів Північної та Південної Кароліни вихідні стали справжнім випробуванням на міцність. Ураган Флоренс вдарив по східному узбережжю США зі швидкістю у 155 кілометрів за годину – безжально виполюючи все на своєму шляху.

Таких історій, як у цього чоловіка, американські канали показали сотні. Він встиг вийти з кухні за мить до того як на неї впало велетенське дерево.

Я готував вечерю. Аж раптом почув тріск і страшенний гуркіт – почав тріщати дах, будинок пішов ходором. Я вибіг на двір і за мить мою оселю буквально навпіл розчахнуло дерево.

Постраждалий

Жертвами стихії за останніми даними стало 16-ро людей. Серед них тримісячний малюк, який спав у трейлері, розчавленому велетенською сосною.

Ліжечко стояло у вітальні. Я кілька разів обходив дім, аби впевнитися, чи бува саме цій його частині нічого не загрожує. Дерева були на вигляд доволі міцні.

Батько дитини

Без світла, за даними енергетичної компанії, досі залишаються 440 тисяч будинків. Попри те, що ураган ослаб до тропічної зливи, найгірше ще попереду – запевняють метеорологи. Мільйони тон води, що вилилися на землю з неба, загрожують регіону найсильнішими за останні десятиліття підтопленнями.

Заручниками потопу вже стало декілька населених пунктів, затоплені федеральні траси. У регіоні триває евакуація – свої домівки вже залишило понад 15-ть тисяч осіб. Людей вивозять човнами та гвинтокрилами.

Скільки ще триватиме природній апокаліпсис, береться прогнозувати хіба що тільки ведучий одного з американських каналів – Майкл Сейдл, який замовляє собі в небесної канцелярії погоду для прямих включень. Потужний ураган, який мало не зніс його під час репортажу, повеселив усю країну.

Яскраву картинку зіпсували двоє чоловіків, що спокійно і без зусиль прогулювалися вулицею. Журналіст одразу став героєм численних інтернет-мемів.

А от кому нині точно не до жартів, то це уряду США. Збитки лише від урагану вже перевалили за 60 мільйонів доларів. Скільки витягне з державної скарбниці повінь? – поки що навіть не припускають.

Більше дивіться у ДжеДАІ на 2+2 та підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook. 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Про інновації та прориви в медицині під час війни – у новому випуску програми «Загублений світ»
Про інновації та прориви в медицині під час війни – у новому випуску програми «Загублений світ»

Про розвиток світової медицини та яку роль у цьому відіграє Україна…

Привласнення борщу: як і навіщо росіяни намагаються красти страви в інших країнах
Найнеймовірніша підводна знахідка: у Балтійському морі знайшли космічний корабель
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»

Про людей, які перебувають в окупації та чинять опір…

На телеканалі 2+2 трансляція матчу «Дніпро-1» - «Кривбас»
Реслінг-шоу Backlash France покажуть на Київстар ТБ у вільному доступі: коментуватимуть Бєлкін та Новак
Читати більше