У столиці вщент згоріла чотириповерхова будівля

ДЖЕДАІ
Поширити в соціальних мережах:

Рятувальники спрацювали оперативно. На місце під’їхала аж два десятки пожежних машин. Щоб дістатися місця загоряння, МНСівцям довелося прокладати кілометри пожежних рукавів.

Факел висотою у кілька десятків метрів просто посеред приватних будинків. Так палав будинок на Русанівських садах на Лівому березі столиці. Лише дивом у цій пригоді обійшлося без жертв.

Рятувальники спрацювали оперативно. На місце пожежі приїхало аж 20 машин. Щоб дістатися місця загоряння, МНСівсцям довелося прокладати кілометри пожежних рукавів. Коли пожежники почали заливати будинок водою, із середини пролунав вибух.

Сусіди вдячні рятувальникам. Кажуть, якщо б ті не встигли – не було б і їхніх будинків. Руслан мешкає у сусідньому будинку. За освітою він електрик. Переконаний, що сусіди не правильно зробили проводку, що й спричинило пожежу.

Вже пізніше з’ясовується, що згорів не просто будинок, тут облаштували справжню фабрику, де робили меблі. Уся вона доверху була набита деревиною. Місцеві нарікають, що працювало виробництво незаконно. І саме через це, про якусь протипожежну безпеку, тут годі й говорити.

Більше новин дивіться у ДжеДАІ на 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше