У Києві скоєно напад на журналіста

ДЖЕДАІ
Поширити в соціальних мережах:

На репортерку під час зйомки ДТП напали друзі призвідника аварії. Забрали мікрофон і кинули його зі шляхопроводу під колеса автівок. Реакція копів – ошелешила.

Водій дорого джипа, очевидно, значно перевищив швидкість, не впорався із керуванням і зачепив відбійник. Після чого джип перекинувся на бік. Ситуація, здавалося б, не надто рідкісна. А от те, що сталося між журналістами, представниками поліції та групою підтримки водія джипа цілком заслуговує на унікальність.

Почалося все з того, що до місця події на 5 подібних до розбитого позашляховика автівках під’їхали друзі гонщика. Вони почали командувати журналістами. Далі оператору і репортерці почали погрожувати. Потім один з молодиків вирвав мікрофон з рук журналістки. Поліція у цей час просто спостерігала за подіями. А невідомий викинув мікрофон за паркан. Прилад пролетів 6 метрів і впав прямо на проїжджу частину, дивом не влучивши у жодне авто. Лише після цього копи звернули на активістів увагу. Але слідчих викликали лише після наполегливих прохань знімальної групи ДжеДАІ.

У Києві нарахували майже 250 зебр, що визнали смертельно небезпечними

Копи запевнили, що драгер показав нульовий результат тесту на алкогольне сп’яніння водія позашляховика. Із винуватцем ДТП поспілкуватися не вдалося.

Більше новин дивіться у ДжеДАІ на 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше