У Києві назвали найкращі ретро-автомобілі України за версією ДжеДАІ

ДЖЕДАІ
Поширити в соціальних мережах:

Цими вихідними команда програми ДжеДАІ каналу 2+2 на чолі із ведучою Катериною Нестеренко відвідала фестиваль ретро-автомобілів Old Car Land у Києві.

З поміж 900 представлених на фестивалі взірців ретро-техніки до списку фаворитів програми "ДжеДАІ" потрапили три унікальні машини. Своїх фаворитів "ДжеДАІ" нагородили власною відзнакою.


"Обираючи кращих, перш за все, ми керувалися трьома критеріями: легенда, унікальність та збереженість. Кожен з автомобілів, який увійшов до нашого списку фаворитів, має свою особисту історію, є абсолютно ексклюзивним та головне – досі на ходу", – коментує ведуча програми Катерина Нестеренко.

Таким чином, до трійки найкращих за версією програми "ДжеДАІ" потрапили:

1. Кабріолет ГАЗ-14-05 "Чайка", на якому приймали урочисті паради до Дня незалежності усі українські Міністри оборони. Цей кабріолет оснащений стійкою для мікрофону та спеціальним поручнем, що допомагає головнокомандувачам втримати рівновагу під час руху авто. З 1982 по 1988 роки було випущено лише 15 екземплярів такої моделі. Відомо, що один з них свого часу подарували Фіделю Кастро. Раніше ГАЗ-14-05 ніколи не показували на фестивалях чи виставках.

2. DeSoto 1935 року, яким володів найвідоміший мультиплікатор світу Уолт Дісней. До свого українсько власника автомобіль потрапив як купа брухту, а вже за 7 років з гаража виїхав унікальний красень, який підкорив усіх відвідувачів фестивалю.

3. Спортивний Mercedes-Benz 190 SL 1958 року випуску. Унікальність цього розкішного ретро автомобіля в тому, що він був повністю відреставрований на території України з оригінальних деталей.


Крім того, під час фестивалю усі охочі мали змогу зробити фото в інтерактивній фотозоні програми "ДжеДАІ" із справжніми воїнами світла та роздрукувати їх собі на згадку.


Нагадаємо, цього сезону "ДжеДАІ" відсвяткували 5 років в ефірі та розширюють формат. Найяскравіші події дня чекають на глядачів у програмі "ДжеДАІ" з понеділка по п'ятницю о 18:40 на телеканалі 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше