Справа життя Ірини Ноздровської

ДЖЕДАІ
Поширити в соціальних мережах:

Протягом останніх років Ірина, юрист за фахом, домагалася вироку для вбивці своєї сестри. Врешті-решт, за два дні після того, як юристка виграла справу, її жорстоко вбили.

На похорон Ірини Ноздровської зібралося майже все село Демидів. Розпач матері та батька не передати словами. За останні два роки вони втратили другу дитину.

Ця сумна історія розпочалася у вересні 2015 року. Дмитро Росошанський на смерть збив автомобілем сестру Ірини Ноздровської – Світлану. Увесь цей час Ірина домагалася справедливого покарання для Дмитра. І заплатила за це найвищу ціну.

Понад два роки Ірина Ноздровська доводила – Дмитро Росошанський убив її сестру, перебуваючи у неадекватному стані. Попри кримінальне минуле Росошанського, інші докази вини, замість тюрми вбивця спокійно пив вдома каву. Рідні Ноздровської тоді доводили, що все через родинні зв’язки чоловіка з Фемідою.

Спочатку справу розглядали у Вишгородському районному суді. Там її намагалися спустити на гальмах. Ірина Ноздровська добилася, щоб розгляд справи перенесли у інший суд. Кілька місяців поспіль не могло відбутися жодного засідання. Начебто, через зламане конвойне авто. Після 20 засідань українська Феміда врешті оголосила вирок. Покарання у вигляді позбавлення волі строком на сім років, з позбавленням права керувати транспортним засобом на строк три роки.

Родичі засудженого спробували звільнити його за амністією. Але і в апеляційному суді Ірина Ноздровська перемогла. На останньому засіданні вона наголошувала: їм з батьками неодноразово погрожували. Ірина тоді дякувала за підтримку журналістам і ще не знала, що це її останнє інтерв’ю. Вже за дві доби вона зникла.

А у перший день нового року тіло Ірини Ноздровської з численними ножовими пораненнями знайшли неподалік того місця, де на смерть збили її сестру. Сьогодні назвали головного підозрюваного у вбивстві Ірини – батька Дмитра Росошанського.

Більше новин дивіться у ДжеДАІ на 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Унікальний генетичний код: власники негативного резус-фактура є нащадкам інопланетян?
Унікальний генетичний код: власники негативного резус-фактура є нащадкам інопланетян?

Позитивний резус-фактор крові мають 80% населення планети, а от у 15%...

В оці 28-річної жінки два роки жив незвичайний паразит і виріс до 10 міліметрів у довжину
Істерика та вереск ведучих рф відключають логічне мислення глядача: цей метод називається «надмірні емоції»
Ізраїльська агро-революція: треновані комахи нищать шкідників, трактори запилюють квіти, а дрони збирають врожай
Перший в Європі: археологи знайшли унікальний протез у черепі людини 18-го століття
Перший в Європі: археологи знайшли унікальний протез у черепі людини 18-го століття

Приголомшливе відкриття сталося у склепі костелу в Кракові…

Фото літаючих динозаврів: свідчення загадкових зустрічей людей з гігантськими птахами
Читати більше