Шулявський міст знову калічить автівки

ДЖЕДАІ
Поширити в соціальних мережах:

Столичний Шулявський міст знову в центрі скандалу. Цього разу, через вибоїни там постраждало два десятки автомобілів. Розірвані колеса, погнуті диски та покалічені підвіски.

Він вже втомився обвалюватися і горіти: історія Шулявського шляхопроводу нагадує справжню мильну оперу. І поки у кабінетах вирішують, як і за які кошти ремонтувати цього динозавра, страждають звичайні автомобілісти.

Два дні тому Дмитро повертався додому. Саме через Шулявський міст і ніяк не очікував, що замість відпочинку в кінці робочого тижня, буде змушений п'ять годин поспіль провести у компанії поліції та комунальних служб.

Погнутий диск, шина, що не підлягає ремонту, та вирвана тяга: збитків майже на 10 000 гривень. Таких машин у п'ятничний вечір на мосту було близько 20. Дмитро принципово склав протокол на комунальників, але так вчинили далеко не всі.

Ще у березні минулого року у КМДА запевнили, що до кінця 2017 року розпочнеться повна реконструкція мосту. Минув уже майже рік, але замість повномасштабного ремонту, посеред мосту маємо величезну яму, що зжерла не один десяток авто. Причина, з якої роботи досі не почалися, цілком традиційна для нашої країни: власні інтереси. А от комунальники запевнили, щойно зійде сніг, як одразу ж закипить робота. Увесь цей час проектувальники розробляли нову розв'язку.

Більше новин дивіться у ДжеДАІ на 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше