Шахраї по усій Україні грабують автовласників на мільйони гривень

ДЖЕДАІ
Поширити в соціальних мережах:

Журналіст Володимир Карабан досліджував, чому такі суми перевозять у звичайних машинах та як злочинці вичисляють свою жертву? Для цього йому навіть довелося поспілкуватися з причетними до злочинів людьми.

У сучасних українських реаліях багатії теж плачуть. В Одесі у чоловіка забрали 3 000 000 гривень, у Рівному – 1 000 000 гривень, у Києві – 500 000 гривень. Цей перелік можна продовжувати безкінечно.

Нове зухвале пограбування поповнило цю сумну статистику у столиці. У киянина з авто викрали 100 000$. Потерпілому ще й нанесли тілесні ушкодження. Зловмисники намагалися утекти, але оперативний план-перехоплення цього разу спрацював чудово. Вже за кілька годин правоохоронці обшукували гараж зухвалого екіпажу. Знайшлися і гроші, і зброя, і авто з пограбування. Уся гаряча п’ятірка – громадяни Грузії.

Вкрасти повний бензовоз палива за кілька хвилин

Натрапляють злочинці на таких грошовитих клієнтів зовсім не випадково. Їх цілеспрямовано наводять. А далі на дорозі розігрують ретельно-сплановану виставу. Найпростіший спосіб – зупини авто благанням про допомогу.

Часом за вами можуть довго і ретельно стежити. Люди, що професійно перевозять гроші, запевняють, що ваш головний ворог – власний язик. І радять думати на крок уперед.

Поради інкасаторів дивіться у ДжеДАІ на 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше