Нерухомість на узбіччі: покинута «євробляха» на трасі

ДЖЕДАІ
Поширити в соціальних мережах:

Покинута євробляха перетворила поїздки однією з трас, що веде в столицю, на справжнє загравання зі смертю. Машина стоїть без жодних попереджувальних знаків на доволі темному відрізку дороги.

Ніч, вулиця, ліхтар, аптека. День, траса, польське БМВ. Про цю історію теж можна було б складати вірші, але водіям це ні до чого. Кожне авто, що рухається цією смугою, ризикує втрапити у халепу.

Можна довго гадати, чому ця машина опинилася на проїзній частині. Але цілою вона залишалась не довго. За одну ніч в неї зняли обидва сидіння, вирвали магнітолу та розбили вікна.

Вона вчора ще була, об 11 я їхала вечора, вона ще була нормальна абсолютно. Ну, наш народ такий..

Ольга Дроздовська, водійка

Попереджувальний знак на машину купила та прикріпила Ольга. Після нервової зустрічі з кинутим авто жінка вирішила убезпечити інших.

Я боюся, що воно відвалиться дуже скоро. На моїх очах машина невчасно побачила цю та виїхала на зустрічну смугу. Вночі її взагалі не видно, взагалі.

Ольга Дроздовська, водійка

Ольга кілька разів телефонувала до поліції, але жодної реакції не дочекалась. Натомість, на наш виклик копи приїжджають несподівано швидко. Побачивши довгоочікувані маячки, поруч зупиняються й інші водії.

Я телефонував двічі, а до цього в фейсбуці писали, ще три дні тому викликали. Це ж дуже аварійно-небезпечна ділянка. Це неправильно.

Водій

Поліцейські пояснили: за розміткою машина стоїть на узбіччі. Тож, стоянка та зупинка тут дозволені. В їхніх силах хіба що спробувати розшукати власника, але прибрати авто з дороги – неможливо. Бо правил воно не порушує та не перебуває у розшуку.

Як ви бачите, номери не української реєстрації, з цим будуть проблеми. Підстав для евакуації даного транспортного засобу згідно законодавства немає. Тобто тут дозволено стояти. Будемо займатись подальшим питанням, щоб тут транспорт не рухався.

Євгеній Чорний, інспектор поліції

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше