На проспекті Романа Шухевича сталася смертельна ДТП

ДЖЕДАІ
Поширити в соціальних мережах:

Мерседес тікав від автомобіля поліції, виїхав на зустрічну та зніс на своєму шляху чотири автомобілі. На жаль, без жертв не обійшлося, від удару водій і пасажирка однієї з розбитих машин померли на місці. Водій Мерседеса вижив.

Шалений Мерседес більше двох кілометрів мчав по зустрічній смузі і таранив усе на своєму шляху. Один із учасників трощі розповідає, саме повертався зі своєю дочкою та онукою додому. Те, що всі вони залишилися живими – просто диво.

Мерседес на швидкості вдарився у Логан, той, через потужний удар, перелетів через бетонний відбійник. Водій і пасажирка Дачі померли на місці.

Водію Мерседеса надали медичну допомогу. На його думку, він не скоїв нічого надзвичайного. Учасники та свідки аварії в один голос говорили – водій був напідпитку. Згодом це підтвердила і медична експертиза. У крові водія виявили 1,64 проміле алкоголю.

ДжеДАІ з’ясували, що ймовірного винуватця смертельного зіткнення, у 2016 році затримували за п’яне хуліганство в одному з торгівельних центрів столиці. А торік у червні у нього вилучили права за нетверезе водіння. Ймовірно, він і тікав від патрульних, бо їхав без прав.

У Сумах врятували самогубця

Призвіднику лиха вже обрали запобіжний захід: до 4 квітня його протримають під вартою. З двомісячним ув’язненням підсудний як і його адвокат не згодні. За їхніми словами, за вбивство двох людей має бути адміністративна відповідальність.

ДжеДАІ і надалі стежитимуть за цією справою і обов’язково проконтролюють, щоб винуватець трагедії не вийшов сухим із води.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
Читати більше