Купити водійське посвідчення в Україні можна й сьогодні

ДЖЕДАІ
Поширити в соціальних мережах:

Українські дороги продовжують забирати життя. І не в останню чергу через кепські знання водіїв. Здавалося б, реформа МВС мала поставити на цьому хрест. Проте, купити водійське посвідчення можна й сьогодні, без автошкіл та іспитів.

Водійське посвідчення за сало: для українців такий вид бартеру відомий ще з початку автомобільної історії. І знайти посередників у цій оборудці не складно. Інтернет рясніє повідомленнями про допомогу в отриманні водійського посвідчення. Киянам пропонують отримати їх без автошколи навіть у метро. Відповідна реклама є буквально у кожному вагоні.

Сервісний центр МВС – сюди прямують майбутні водії, щоб отримати водійське посвідчення. ДжеДАІ наважилися на зухвалий експеримент – купити посвідчення водія.

Уряд пропонує збільшити акциз на іноземний бензин на 5,5%

Отримати права за тиждень законно не можливо, адже потрібно пройти курси в автошколі, а це, щонайменше, два місяці. Проте знімальну групу запевняють, що оформлять усе у найкращому вигляді і навіть впишуть права до бази. Всього за 2500 гривень. Вже за тиждень водійське посвідчення готове. Та от сюрприз, замість українського посвідчення водія, ДжеДАІ отримали пластикову картку, дуже схожу на ліцензію водія американського зразка. Але чоловік запевняє – проблем із копами не буде. У разі питань, обіцяє юридичну підтримку. ДжеДАІ від такого документа відмовилися. Не на камеру, копи пояснюють – із таким посвідченням можна ходити хіба що у спортзал. Навіть якби ця картка була справжньою, юридичну силу вона б мала лише для нерезидентів країни.

Більше новин дивіться у ДжеДАІ на 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Реслінг-шоу Backlash France покажуть на Київстар ТБ у вільному доступі: коментуватимуть Бєлкін та Новак
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни

Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…

Динозаври в Україні: історична знахідка на Київщині змінює уявлення про наші прадавні території
Розкриття таємниці 300-річної муміфікованої русалки: вчені встановили походження цієї таємничої істоти
Містечко турботи: історія створення в Україні унікального місця для українських пенсіонерів
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Колос»
Читати більше