Дрони - роботи для перевезення вантажу

ДЖЕДАІ
Дрони - роботи для перевезення вантажу
Поширити в соціальних мережах:

Винахідник з Ізраїлю запропонував альтернативу вантажівкам. Він пропонує у майбутньому транспортувати вантаж за допомогою дронів.

Для цього розробив спеціальний одноколісний робот. Диво техніки може взяти на борт і маленький пакуночок, і великі коробки. У разі потреби транспортувати щось більш вагоме дрони, немов мурахи, здатні об'єднатися у загін. До пункту призначення роботи приїжджатимуть згідно з GPS сигналом від супутника. Одна вада такої системи – водії-вандали, які можуть не потоваришувати з роботами на дорогах.

Науковці у різних країнах світу уже працюють над поширенням дронів у побутовому житті. Зазвичай, дронами називають беспілотні літальні апарати. Їх можна використовувати в найрізноманітніших цілях, включаючи охорону тварин, що знаходяться на межі зникнення, пошуки зниклих дітей або обстеження районів, постраждалих від стихійних лих.

Як повідомляє bbc.com, нинішній ажіотаж досяг піку в кінці минулого року, коли найбільший у світі інтернет-магазин Amazon оголосив про те, що планує організувати доставку покупок замовникам за допомогою дронів. За словами представників компанії, час доставки становив би всього 30 хвилин з моменту розміщення онлайн-замовлення.

Дрони можуть використовуватися і в сільському господарстві - наприклад, для огляду посівів на предмет ураження шкідниками. Стануть в нагоді вони і в ріелторському бізнесі - потенційні покупці отримають можливість підбирати собі нерухомість на відстані. Безпілотники можна застосовувати у фотографічній справі.

Як повідомляє служба BBC, комерційні дрони - лише передвісники більш кардинальних змін. Технологічний прогрес в області безпечної аеронавігації, створить передумови для подальшої розробки літаючих автомобілів. Зараз уже існують автомобілі, здатні літати. Потрібно лише дообладнати їх відповідними комп'ютерами, щоб забезпечити безпеку повітряного руху.

Тож дрони стануть початком нової ери в автомобільному світі.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше