Незламні: чи можна повернутися з АТО і не впасти духом

Дембель
Незламні: чи можна повернутися з АТО і не впасти духом
Поширити в соціальних мережах:

Війна ламає навіть, здавалося б, найміцніших. Чи можна пройти крізь усі кола її пекла та зберегти силу духу й волю до життя, навіть більше – допомогти знайти їх іншим? Про незламного героя дивіться у програмі Дембель на 2+2.

Микита Хлєбніков на фронт пішов добровольцем, каже, не міг вчинити по-іншому: "Я рвався, це моє. Я не хотів зрадити віру свого покійного діда в себе. Він був героєм Радянського союзу, він воював, пройшов все до кінця. Мені теж хотілось за рідну Україну якось відплатити за те, що вона дає мені".

Боєць залишив дружину та двох дітей заради миру у своїй країні. Він повернувся додому, як і обіцяв, але війна не пощадила його, залишивши серйозні травми. Микита пройшов тяжку реабілітацію… і почав допомагати іншим – відкрив клуб універсального бою і самооборони, де тренує учасників АТО, їхні сім'ї та дітей.

Віктор Домніч, тренер Микити з реабілітації, каже про підопічного: "Найголовніше для дітей – це позитивний приклад. Людина, яка пройшла "і Крим, і Рим", тим не менш, залишилась світлою. Діти його обожнюють, плутають іноді - називають татом".

Дивлячись на Микиту, не можна сказати, що чоловік переніс вісім складних операції, а ще кілька чекають на нього попереду. Боєць охоче ділиться секретом незламного духу та залізної волі: "Коли сюди приходжу, бачу щасливі обличчя – у мене зникає цей біль".

Подробиці дивіться у  ВІДЕО. 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше