Телеканал 2+2 готує спецпрограмування до Дня Незалежності України про велич українського народу

Анонси 2+2
Телеканал 2+2 готує спецпрограмування до Дня Незалежності України про велич українського народу
Поширити в соціальних мережах:

Про неймовірні відкриття та успіхи українців, які підкорили світ, та боролися за незалежність…

24 серпня у День Незалежності України на каналі 2+2 вийдуть тематичні випуски програми «Загублений світ» про неймовірні відкриття та успіхи українців, які підкорили світ, а також український патріотичний серіал «Гвардія».

Об 11:00 на каналі 2+2 розпочнеться показ спецвипусків інформаційно-розважального проєкту «Загублений світ», у центрі яких – вражаючі, часом шокуючі історії українців, які своїм талантом, рішучістю та надзвичайною наполегливістю надихають мільйони людей і змінюють наш світ: 

  • випуск «Український дух Америки» розкаже про героїв-українців, які перевернули хід історії Америки і навіть стали найвпливовішими людьми по той бік океану.  
  • програма «Український Магеллан» розкриє історію Юрія Лисянського – найвидатнішого українського мореплавця, який здійснив навколосвітню подорож.
  • серія «Український Голлівуд» – це збірка розповідей про зіркових акторів українського походження, які знімаються у блокбастерах, а також операторів, гримерів та геніїв пост-продакшену, на яких полюють гіганти кіноіндустрії.
  • випуск «Нація найсильніших» присвячений українським чемпіонам і непереможним героям, котрі, як Іван Піддубний, принесли нашій країні славу батьківщини богатирів. 
  • серія «Нація рекордів» розповість про неймовірні досягнення українців, які на свій страх і ризик підкорюють найнебезпечніші куточки планети, опускаються на незвідані глибини та ставлять рекорди, що перетворюють їх на суперзірок світового масштабу.  
  • програма «Нація винахідників» про стартапи та надсучасні розробки наших співвітчизників, які отримують мільйони інвестицій та визнання на найтехнологічніших ринках світу.

Спецефір до Дня Незалежності на каналі 2+2 продовжить трансляція українського військово-драматичного телесеріалу «Гвардія». Показ стартує о 17:10. 

Головні герої «Гвардії» – добровольці, які першими вступили до лав Нацгвардії після подій на Майдані взимку 2014 року. Маючи різне минуле, професії та донедавна розбіжності у поглядах, вони об’єднуються і пліч-о-пліч борються проти спільного ворога – росії, яка розпочала війну на сході України. 

У головних ролях: Олексій Горбунов, Ахтем Сеїтаблаєв, Дмитро Ступка, Вікторія Токманенко, Ганна Топчій, Денис Гранчак, Римма Зюбіна, Вано Янтбелідзе, Дмитро Тубольцев, Богдан Юсипчук, Олексій Тритенко.

Дивися також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Унікальний генетичний код: власники негативного резус-фактура є нащадкам інопланетян?
Унікальний генетичний код: власники негативного резус-фактура є нащадкам інопланетян?

Позитивний резус-фактор крові мають 80% населення планети, а от у 15%...

В оці 28-річної жінки два роки жив незвичайний паразит і виріс до 10 міліметрів у довжину
Істерика та вереск ведучих рф відключають логічне мислення глядача: цей метод називається «надмірні емоції»
Ізраїльська агро-революція: треновані комахи нищать шкідників, трактори запилюють квіти, а дрони збирають врожай
Перший в Європі: археологи знайшли унікальний протез у черепі людини 18-го століття
Перший в Європі: археологи знайшли унікальний протез у черепі людини 18-го століття

Приголомшливе відкриття сталося у склепі костелу в Кракові…

Фото літаючих динозаврів: свідчення загадкових зустрічей людей з гігантськими птахами
Читати більше