Хижаки, Ван Дам та війна в Сомалі: що дивитись на вихідних

Анонси 2+2
Хижаки, Ван Дам та війна в Сомалі: що дивитись на вихідних
Поширити в соціальних мережах:

Кіновікенд на 2+2

У ці вихідні нас очікує смертельний поєдинок з Жаном-Клодом Ван Дамом, круїз джунглями з Арнольдом Шварценнегером та гаряча відпустка в Сомалі.

Трилогія «Кікбоксер»

«Кікбоксер» – субота, 7 серпня, о 14:10

«Кікбоксер-2» – субота, 7 серпня, о 16:05

«Кікбоксер-3» – субота, 7 серпня, о 17:55

Перший «Кікбоксер» вийшов у 1989 році і став візитною карткою бойового мистецтва, а також хітом на касетах VHS. Фільм розповідає про братів Еріка та Курта Слоанів, які приїхали на батьківщину кікбоксингу, Таїланд. Еріка навмисно калічить місцевий чемпіон Тонг По, тож Курт обіцяє помститися.

Продовження культового фільму зняли без Ван Дама. Сіквели розповідають історію Девіда Слоана, молодшого брата Еріка та Курта. Скрутні часи змушують повернутися в кривавий спорт і кинути виклик найкращому бійцю жорстокої школи Масіа.

«П’ятий вимір»

Субота, 7 серпня, о 19:50

Американський емігрант Нік має здатність до телекінезу. Він переховується в Гонконзі від могутньої організації, яка хоче використати його дар у своїх цілях. Незабаром він зустрічає свою колишню кохану і знайомиться з дівчинкою Кессі, яка може передбачати майбутнє. Вона бачить, що лише разом вони зможуть вижити й зруйнувати плани злочинної корпорації.

Дилогія «Хижак»

«Хижак» – субота, 7 серпня, о 22:00

«Хижак-2» – неділя, 8 серпня, о 22:00

Ще одна культова картина епохи VHS. Загін бійців майора Датча (Шварценнегер) висаджується в джунглях Гватемали, щоб визволити полоненого міністра з лап повстанців, але стає здобиччю в полюванні позаземного мисливця.

Другий фільм зміг «вполювати» ще двох зірок 1990-х – Гері Б’юзі та Денні Гловера. На цей раз Хижак опиняється в Лос-Анджелесі і влаштовує полювання посеред вуличних війн поліції та місцевих банд.

«Колектор»

Субота, 7 серпня,  о 00:05

«Крутий» бойовик з Скоттом Едкінсом у головній ролі. Майстер бойових мистецтв Френч вирішує покінчити з фінансовими скрутнями і стає колектором у кримінального авторитета. Френч із азартом гамселить боржників, аж доки крутий гангстер з Лос-Анджелеса не наказує йому знайти коханця своєї дружини.

 «Ліквідатори»

Неділя, 8 серпня, о 12:45

Мартін Паркер, в минулому агент ФБР, переховується за програмою захисту свідків у Лондоні зі своєю маленькою донькою Карлі. Несподівано в його будинок вривається банда головорізів, і Паркер змушений вбити зловмисників, видавши своє місцезнаходження. Тепер життя його доньки під загрозою.

«Чорний яструб»

Неділя, 8 серпня, о 14:40

Воєнний фільм від Рідлі Скотта, заснований на реальних подіях у Могадішу в 1993 році. Командування США проводить операцію в столиці Сомалі, щоб захопити генерала повстанців Айдіда. Проте вдало розпочата місія перетворюється на кошмарну бійню посеред міста, повного терористів і розлюченого натовпу.

«На межі»

Неділя, 8 серпня, о 17:30

Мільярдер Чарльз Морс влаштовує своїй дружині фотосесію на Алясці. Але під час перельоту їхній літак потрапляє в авіакатастрофу. Герої опиняються один на один з дикою природою без шансу зв'язатися з цивілізацією.

«Команда А»

Неділя, 8 серпня, о 19:45

Ремейк серіалу 1980-х років з Ліамом Нісоном, Бредлі Купером та іншими. Загін солдат повертається з війни додому, де їх вважають вбивцями свого командира. Ставши найманцями і об’єднавшись в команду, вони вирушають на пошуки справжнього злочинця.

Дивись також:

ТОП-3 культових бойовика із Джекі Чаном

Дивись кіно на 2+2!

Фото обкладинки: imdb.com

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше