«Загублений світ» розкаже про темний бік моди

Загублений світ

Що, крім таланту, допомагає кутюр’є дістатися модного Олімпу…

08 січня о 17:00 на телеканалі 2+2 вийде новий випуск «Загубленого світу». Глядачі дізнаються, якою ціною успішні кутюр’є здобувають славу та як зашифровані в одязі символи впливають на наше життя.    

Loading...

У 1997 році у Флоренції пройшов дивовижний модний показ Джанні Версаче, кульмінацією якого став вихід Наомі Кемпбелл. За задумом постановника шоу, супермодель мала з’явитися на подіумі з пістолетом і цілитися у Версаче. Та цей зухвалий перформанс став пророчим. За три місяці італійський кутюр’є був застрелений на сходах своєї вілли в Маямі-Біч. Мотиви злочину так і не були визначені, й досі ширяться найнеймовірніші версії вбивства. Є думка, що трагічна смерть дизайнера пов’язана з емблемою його модного дому, на якій зображена грецька міфологічна фігура, медуза Ронданіні. За легендою, той, хто погляне в її очі, помре.

У випуску «Загублений світ. Диявол носить Версаче» з ведучим Геннадієм Попенком розкажуть про загадкові смерті відомих дизайнерів та їхнє захоплення надприродними силами.     

Що, крім таланту, допомагає кутюр’є дістатися модного Олімпу і якою може бути розплата, як відомі дизайнери шукали підтримки в потойбічних сил, які містичні послання зашифровують художники у своїх колекціях і як вибір вбрання впливає на кожного з нас – відповіді в новому епізоді. 

Дивіться інформаційно-пізнавальний проєкт «Загублений світ» щопонеділка на телеканалі 2+2.

Дивися також:

Новини

Всі новини
Риби в зоні відчуження можуть досягати трьох метрів у довжину…
Україна активно розвиває програми підтримки для ветеранів…
На стінах деяких будинків досі є загадкові символи, схожі на пентаграми…
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Дивитись більше