«Я дуже зла і хочу виграти цю війну»: киянки замість хореографії та виробництва солодощів збирають бійців на фронт

Загублений світ

Зараз через тендітні руки цих жінок-волонтерів проходить як спорядження, так і машини…

До великої війни у киянки Христини було, як вона каже, «офігенне» життя: дівчина займалася саморозвитком, будувала плани на майбутнє і мріяла про свою школу танців.

«Вони (російські загарбники) наламали мені усі плани. Я дуже зла. Тому я сказала собі і всім, що я хочу виграти цю війну», - розповіла волонтерка Христина Шишкарьова.

Христина разом з Ольгою, яка до війни теж розвивала свій власний бізнес – виготовлення солодощів, нині зайняті екіпіруванням бійців. В ніч на 24 лютого, коли більшість українців ще мирно спала, Оля, маючи власні інсайди, вже замовляла тепловізори для ЗСУ.

«Коли мені сказали, що щось буде, я в останні години перед нападом замовляла та викупляла на польських та німецьких сайтах тепловізори», - згадує волонтерка Ольга Стоян.

Зараз через тендітні руки цих жінок-волонтерок проходять берців, камуфляжів і спорядження у такій кількості, що вистачить на цілі військові підрозділи. Крім того, ще автомобілі, тепловізори, коптери – такий внесок волонтерок у перемогу.

Подробиці – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Знання про ці методи могли бути відомі набагато раніше, ніж ми думали…
Це нові перспективи для людей, які втратили кінцівки або рухливість…
Дивитись більше