Вражаючі дослідження вчених: Землю захищав паровий купол, а люди жили тисячоліттями

Загублений світ

Ультрафіолетові промені є основною причиною старіння організму…

Близько 8 млрд років тому Земля була розпеченою кулею. Вона із шаленою швидкістю оберталася навколо Сонця, викидаючи у космос шматки киплячої речовини. З часом поверхня планети охолола, в середині неї і надалі відбувалися бурхливі процеси, а на поверхні утворилася земна кора. Мало хто знає, але спочатку Земля мала дві атмосфери – повітряну та водно-парову. Саме паровий купол, у якому не циркулювало повітря, зробив нашу Землю райським садом.

Деякі дослідники вважають, що Землю із зовні захищав такий-собі водно-паровий екран. Високо в атмосфері було багато води, яка тримала все мов у барокамері. «На Землі був підвищений тиск. Люди жили довго, тому що у них було багато кисню. Цей екран захищав від шкідливого випромінювання, відтак було мало мутацій. Водно-паровий купол захищав планету і від ультрафіолетового випромінювання. У таких умовах тривалість життя людини могла визначатися тисячоліттями. Фактично йдеться про безсмертя», - приголомшує висновками кандидат наук Сергій Вертьянов.

Чи дійсно можливо таке і як таку теорію коментують медики, чи згодні вони з нею? Чому деякі вчені категорично спростовують ці висновки? І чи могло за  таких умов зародитися життя на Землі? Дивись проєкт «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Історії про відвідування Землі космічними прибульцями більш ніж просто міфи…
Дивитись більше