Витривалість на межі самогубства: криворізький каскадер двічі надурив смерть

Загублений світ

Це коштувало йому зламаних кісток і місяців реабілітації…

Якось ми розповідали про шістдесятирічного екстремала Стіва Джастера із США. Чоловік стрибнув з бетонного мосту, тікаючи від копів і все заради відео. А ось одними із лідерів найекстремальніших націй світу стали – українці. Окрім того, що у нас існує професія, яка входить до найекстремальніших у світі, в нашій країні живуть ще і справжні відчайдухи.

«Моя спеціалізація – авто- і мото- трюки. А у звичайному житті я працюю водієм пасажирських перевезень», - розповідає не лише каскадер, а й рекордсмен книги Гіннеса Олександр Турчанінов. Але щоб, вписати своє ім’я серед рекордсменів, чоловікові знадобилось кілька років і балансування між життям та смертю.

2003 року, спроба поставити рекорд закінчилася переламаним тілом, довгим та болісним лікуванням з реабілітацією, а ще – набутою фобією висоти. І саме останнє стало найважчим випробуванням для каскадера, якому доводиться постійно з нею стикатися.

Яким, не менш екстремальним, способом Олександр боровся з фобією висоти? Чому, у день коли здійснилася його мрія – стати рекордсменом, каскадер знов опинився між життям та смертю? Що сталося цього разу? Про екстремальні захоплення водія із Кривого Рогу – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Кров завжди вважалася священною у різних культурах світу…
Знання про ці методи могли бути відомі набагато раніше, ніж ми думали…
Дивитись більше