Унікальний генетичний код: власники негативного резус-фактура є нащадкам інопланетян?

Загублений світ

Позитивний резус-фактор крові мають 80% населення планети, а от у 15%...

Унікальний негативний резус-фактор крові людей завжди викликував зацікавленість науковців та загальний захоплення громадськості. Досліджуючи особливості людської крові, американські вчені виявили, що власники негативного резус-фактура є нащадкам інопланетян!

Відомо, що позитивний резус-фактор крові мають 80% населення планети і лише у 15% він, чомусь, відсутній. Як утворився негативний резус, провідні вчені не можуть пояснити вже тривалий час і називають це загадковим феноменом.

Але у 1998 році всесвітньо відомий американський археолог і письменник Бред Стайгер видав працю, що перевернула уявлення про походження людей із негативним резусом крові.

«Він висунув гіпотезу, що негативний резус-фактор дано людству від інопланетян. Тобто ця кров є у відвідувачів інших світів», - розповів біофізик, кандидат фізико-математичних наук Віктор Жуков.  

Висновки Стайгера базуються на глибоких історичних та медичних дослідженнях. Зокрема, він вказує на те, що позитивний резус-фактор крові, відомий як «геном мавпи», передавався людям від приматів. Однак у деяких індивідів з'явився негативний резус, який не можна пояснити за допомогою класичної теорії еволюції.

Постає питання – звідки у крові деяких людей взявся унікальний негативний резус-фактор? Відповідь на нього шукали у проєкті «Загублений світ». Що з цього вийшло – дивись просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Знання про ці методи могли бути відомі набагато раніше, ніж ми думали…
Це нові перспективи для людей, які втратили кінцівки або рухливість…
Про розвиток світової медицини та яку роль у цьому відіграє Україна…
Дивитись більше