Стадіон на кістках: де в Україні живуть привиди?

Загублений світ

Виявляється, стадіон "Металіст" стоїть на старому цвинтарі. Відтоді, як територію мерців зайняв стадіон, тут почали бачити привидів, які приносять невдачу.

Одна з найстрашніших прикмет – зустріч із привидом. Духи покійників з’являються тоді, коли має статися щось недобре. 

Про це не з чуток знає керівництво стадіону "Металіст" у Харкові. Все почалось, коли камери випадково зафіксували, як порожніми трибунами рухаються напівпрозорі силуети. Місцеві кажуть, що духи з того світу – часті гості, адже стадіон побудували на кістках – колись тут було кладовище, ба більше, поховання під стадіоном можуть знаходитися й досі.

Керівництво помітило, що поява привида завжди знаменує нещастя: тяжкі травми футболістів, масові бійки фанатів, хвороби співробітників стадіону та навіть трагічні випадки поблизу Металіста. А ДТП біля стадіону вже стали нормою. Водії скаржаться, що аварії тут трапляються щодня – саме в цьому місці вони бачать силуети, які з’являються нізвідки та лякають.

Команді, яка тренувалась на стадіоні, також не надто таланило, і вона припинила своє існування через фінансові проблеми. Зараз вони починають спочатку з новою назвою та намагаються уникати проклятого стадіону.

Що запустило ланцюг смертей у київському "Динамо"?

Експерти переконані, що з того часу, як стадіон зайняв територію мерців, жителі потойбіччя сердяться і хочуть помститися усім живим, хто знаходиться там.

Та це не єдиний стадіон на кістках у Харкові. Ще один під назвою "Трудові резерви" побудовано на місці масового поховання розстріляних фашистами військовополонених. Моторошні звуки лунають ночами, на стадіоні постійно чути стогони і плач.

Які ще прокляті стадіони існують в Україні та у світі? Невже деякі вболівальники прагнуть бути похованими на стадіоні улюбленої команди? Дивіться Загублений світ на 2+2!

Новини

Всі новини
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Дивитись більше