Стадіон на кістках: де в Україні живуть привиди?

Загублений світ
Стадіон на кістках: де в Україні живуть привиди?
Поширити в соціальних мережах:

Виявляється, стадіон "Металіст" стоїть на старому цвинтарі. Відтоді, як територію мерців зайняв стадіон, тут почали бачити привидів, які приносять невдачу.

Одна з найстрашніших прикмет – зустріч із привидом. Духи покійників з’являються тоді, коли має статися щось недобре. 

Про це не з чуток знає керівництво стадіону "Металіст" у Харкові. Все почалось, коли камери випадково зафіксували, як порожніми трибунами рухаються напівпрозорі силуети. Місцеві кажуть, що духи з того світу – часті гості, адже стадіон побудували на кістках – колись тут було кладовище, ба більше, поховання під стадіоном можуть знаходитися й досі.

Керівництво помітило, що поява привида завжди знаменує нещастя: тяжкі травми футболістів, масові бійки фанатів, хвороби співробітників стадіону та навіть трагічні випадки поблизу Металіста. А ДТП біля стадіону вже стали нормою. Водії скаржаться, що аварії тут трапляються щодня – саме в цьому місці вони бачать силуети, які з’являються нізвідки та лякають.

Команді, яка тренувалась на стадіоні, також не надто таланило, і вона припинила своє існування через фінансові проблеми. Зараз вони починають спочатку з новою назвою та намагаються уникати проклятого стадіону.

Що запустило ланцюг смертей у київському "Динамо"?

Експерти переконані, що з того часу, як стадіон зайняв територію мерців, жителі потойбіччя сердяться і хочуть помститися усім живим, хто знаходиться там.

Та це не єдиний стадіон на кістках у Харкові. Ще один під назвою "Трудові резерви" побудовано на місці масового поховання розстріляних фашистами військовополонених. Моторошні звуки лунають ночами, на стадіоні постійно чути стогони і плач.

Які ще прокляті стадіони існують в Україні та у світі? Невже деякі вболівальники прагнуть бути похованими на стадіоні улюбленої команди? Дивіться Загублений світ на 2+2!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше