Секс-вечірки покійного принца Філіпа: що приховує королівська родина

Загублений світ

Чи знала про них королева?

Королева Великобританії Єлизавета ІІ та принц Філіп познайомилися ще у дитинстві. Чарівного та красивого юнака тоді, ще майбутня, королева вподобала одразу. А коли їй виповнилося 13 років, заявила – Філіп стане її чоловіком. Так і сталося, хоча батьки дівчини були проти цього шлюбу. Адже всім було відомо, що за харизматичною зовнішністю та гарним родоводом Філіпа були пусті кишені та репутація бабія. Однак, заради шлюбу з Єлизаветою принц залишив погані звички у минулому і став порядним сім’янином.

Але це було лише для публіки, а за зачиненими дверима палацу кипіли справжні пристрасті. Згодом, після весілля, у пресі раз за разом з’являлися чутки про численні зради Філіпа. Мовляв, поки Єлизавета займається державними справами, її чоловік розважається у закритих чоловічих клубах.

Ще у холостяцькі роки Філіп разом зі своїм другом – фотографом Генріхом Нейхумом – створили чоловічий клуб, де влаштовували секс-вечірки. Чи знала про них королева? Який компромат і на кого назбирав товариш Філіпа? Та чому члени цього закритого клубу почали помирати раптово та передчасно? Шокуючі подробиці – у проєкті «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Таємниці британських монархів: масони, секретні ложі та психічнохворі сестри королеви

Француз вбив свою родину, бо соромився власного безробіття

Банда зухвалих пенсіонерів пограбувала сховище в Лондоні

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Історії про відвідування Землі космічними прибульцями більш ніж просто міфи…
Дивитись більше