Росія – нащадки крадіїв: влада срср скопіювала таємне масонське вчення та символіку

Загублений світ

Ні своєї історії, ні майбутнього у росії ніколи не було і не буде…

У 1908 році, перебуваючи в еміграції у Парижі, майбутній вождь світового пролетаріату Володимир Ленін робить у щоденнику несподівану мітку «прийнятий у масони». Радянські спецслужби вилучили цей запис, а від населення срср багато десятиліть приховували незручну правду.

Найближчі соратники Леніна – Свердлов, Зеновьев та Каменєв – так само, як і їх знаменитий патрон, входили до французької масонської ложі «Мистецтво і праця», а головні радянські символи – п’ятикутна зірка, червоний колір прапора срср та піонерських хустинок, серп, молот і навіть комуністичне звернення «товариші» - більшовики скопіювали з таємного масонського вчення.

«Влада срср фактично копіювала масонську ієрархію, структури, принципи дій і прийняття рішення і вплив на маси», - розповів політичний експерт Володимир Мартинюк.

З усього пантеону радянських вождів до таємних лож не входив лише Йосип Сталін і через це колеги по партії сприймали його як невдаху. Чому масони відмовилися прийняти радянського диктатора – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Новини

Всі новини
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Історії про відвідування Землі космічними прибульцями більш ніж просто міфи…
Дивитись більше