«Росія – країна, яка навмисно вбиває дітей»: астронавт Скотт Келлі засудив рф за звірства в Україні

Загублений світ

Він є амбасадором UNITED24 – глобальної платформи для підтримки України…

Жахлива повномасштабна війна в Україні, яку розпочала росія, мобілізувала світову спільноту. Зірки шоу-бізнесу, відомі спортсмени, політики, бізнесмени – усі об'єднались у підтримці нашого народу. Не залишився осторонь і американський астронавт Скотт Келлі, який одним із перший приїхав на Київщину після деокупації і на власні очі побачив, що росіяни зробили з містом і його мешканцями:

«Росія – країна, яка навмисно вбиває дітей. Я відвідував Бучу, спілкувався з людьми, що були там. Це не випадковість, не помилка, не бомба чи ракета, що збилася з курсу, це – танки, які їздили вулицею і прикривалися житловими будинками. Я хочу, щоб колись вони заплатили за свої злочини».

Він є амбасадором UNITED24 – глобальної платформи для підтримки України, яка допомагає усім небайдужим долучитися до волонтерського руху підтримки нашої країни у боротьбі з росією.  Вона була створена за сприянням Президента України Володимира Зеленського.

«Збір коштів UNITED24, як правило, звертається до міжнародної аудиторії. Поєднуються люди і бізнеси. У нас були донати з 51 країни світу», - розповіла координаторка платформи UNITED24 Ярослава Гресь.

На отримані пожертви організація купує найнеобхідніше для країни. Наприклад, унікальну спецтехніку для розмінування. 17 років вона знешкоджувала вибухівку в Афганістані, Лівії та Іраку, а тепер вона допомагатиме очищувати від смертоносних мін і нашу землю.

Хто ще із зірок і яким чином допомагають Україні, дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Україна активно розвиває програми підтримки для ветеранів…
На стінах деяких будинків досі є загадкові символи, схожі на пентаграми…
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Дивитись більше