Підводні агенти інопланетян: дельфіни можуть мати знання, яких немає у людей, і шпигувати за нами

Загублений світ

Їх рівень IQ вищий за наш, а також…

Дельфіни – це одні з найрозумніших істот на нашій планеті. Вчені стверджують, що їхній рівень IQ перевищує середньостатистичний людський. Існують навіть припущення, що ці морські мешканці колись жили на суші, але з невідомих причин повернулися до водного способу життя.

Біологи вважають, що вони не просто плавають у воді, а їх спосіб життя у воді – це лише маскування. Суша займає лише 30% планети, все інше вкрите водою, і саме цю територію повністю контролює надрозумна інопланетна раса, вважають деякі дослідники.

«Вони дуже розумні, набагато розумніше, ніж ми можемо собі уявити», - каже про дельфінів професорка біології та океанологиня Діана Райс.

Прикидаючись привітними і веселими створіннями, дельфіни підбираються до людей, щоб шпигувати за ними. Вони можуть передавати зібрану інформацію в командний центр, що знаходиться або у космосі, або в іншому вимірі. Ця гіпотеза базується на спостереженнях і численних дослідженнях поведінки дельфінів.

Більш того, дослідники припускають, що такі шпигуни є не лише на Землі, але і на інших придатних для життя планетах. Наприклад, на Європі, супутнику Юпітера, можуть також існувати дельфіни-спостерігачі.

«Дельфіни з’явилися на Землі на кілька десятків мільйонів років раніше людей. Мозок у них великий і розвинений. Вони розуміють і знають історію цієї планети набагато краще, ніж ми. Тому, якщо ми зможемо зламати цей код, ми сподіваємося, що це дасть нам доступ до знань, яких ми раніше ніколи не мали», – розповів дослідник дельфінів Джек Кассевіц.

Ідея про дельфінів як надрозумних істот, які можуть шпигувати за людьми, звучить як з наукової фантастики, але хто знає, що ще може розкрити вивчення цих дивовижних морських створінь, враховуючи те, що в Японії нещодавно зловили дельфіна з … ногами!

Більше подробиць – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Здається, у світі не існує речей, які українці не можуть використати для захисту…
Дивитись більше