Новий випуск «Загубленого світу» присвячений українським артилеристам

Загублений світ

До Дня ракетних військ і артилерії…

30 жовтня о 16:45 на телеканалі 2+2 вийде випуск «Загубленого світу» про унікальні спецоперації українських артилеристів, яких за неймовірну ефективність на полі бою прозвали «богами війни».  

У перші дні російського вторгнення росіяни мали шалену перевагу у гарматах і боєприпасах. У ЗСУ кожен снаряд був на вагу золота, тому військові вигадали хитру схему. Українська піхота із засідок підбивала першу і останню машину у російських колонах, блокуючи їх, а потім ворожу техніку розбивала українська артилерія, не даючи загарбникам жодного шансу. Те, що кілька десятків гармат змогли зупинити величезне військо окупантів, яке йшло на Київ, стало світовою сенсацією. Але насправді за цим дивом стояли аеророзвідники, піхотинці, програмісти-волонтери та артилеристи. 

До Дня ракетних військ і артилерії, який в Україні щорічно відзначають 3 листопада, «Загублений світ» розкаже про героїв-артилеристів та їхні подвиги під час повномасштабного вторгнення.

Чим так славилася артилерія часів Івана Мазепи, як звичайні українські фермери пересіли з тракторів на САУ, щоб знищувати ворожу силу, за допомогою якої унікальної розробки українських ІТ-спеціалістів наша арта б’є точно в ціль, як наші військові сьогодні працюють з артилерійськими системами НАТО та вражають своєю майстерністю весь світ – відповіді у новому випуску «Загубленого світу» з ведучим Геннадієм Попенком.

Про українців і силу їхнього характеру як фактор Перемоги – у новому сезоні «Загубленого світу» щопонеділка на телеканалі 2+2.

Дивися також:

Новини

Всі новини
Вони стояли за спиною фюрера і надавали йому незвичну силу…
Єті – міф чи реальність? Загадка, яка не дає спокою дослідникам…
Сестра Симеона спантеличила своїм рішенням багатьох…
Дивитись більше