Нацисти вивели справжніх монстрів: як фобія Гітлера врятувала світ від біологічної зброї

Загублений світ

Нацисти планували використовувати віруси у війні…

Пандемія коронавірусу з самого її початку викликала багато диспутів. Хтось вважав, що це кара Божа, а хтось – що це біологічна зброя проти людства. І якщо правду про ковід ми дізнаємося нескоро, то відносно нещодавно вчені опублікували таємну інформацію з німецьких архівів часів Другої світової: Третій Рейх планував використовувати біологічну зброю.

З 1942 року в концтаборі Дахау лікарі проводили експерименти на в’язнях. Вони хотіли знайти універсальну біологічну зброю, яка відповідала б двом параметрам: може виживати без їжі тривалий час і переносить смертельно небезпечні захворювання. Такою зброєю виявилися малярійні комарі. Німецькі вчені змогли навіть подовжити життя комах в екстремальних умовах.

Проте, таких чудовиськ світ не встиг побачити, а все через заборону Гітлера. Фюрер мав фобію і дуже боявся мікробів, тож був не в захваті від біологічної зброї, яку йому запропонував куратор проєкту Гіммлер.

Як Білл Гейтс передбачив коронавірус? Навіщо він створив комарів-мутантів – дивись у сюжеті «Загубленого світу» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Знання про ці методи могли бути відомі набагато раніше, ніж ми думали…
Це нові перспективи для людей, які втратили кінцівки або рухливість…
Дивитись більше