Міраж, галюцинація чи мандрівники у часі: на одній з українських трас відбуваються надприродні явища

Загублений світ

Спочатку загадкові події вважали вигадками. Проте…

Переміщення у часі здається нам фантастикою. Але, якщо поміркувати, то ті технології, які зараз є у світі, теж у минулому були фантастикою. Свідчення про міжчасових туристів час від часу з’являються у різних куточках світу. Україна не виключення.

Загадкова траса Р-60 – це 50-кілометровий відрізок дороги, який пролягає на територіях Сумської та Полтавської областей. Саме на ньому очевидці фіксують ціле паломництво прибульців з різних епох. Місцеві мешканці розповідають про людей, одягнених у дивний одяг минулого.

Наприклад, у 2013 році вчитель фізики Петро Хекало зустрів незнайомця, одягненого за модою початку минулого століття. Він сказав чоловікові, що подорожує у часі і що скоро в Україні почнеться тривала війна (у 2014 россія напала на Україну).

А у 2017 студентка Харківського медичного інституту Катерина Константинова, приїхавши до батьків у місто Ровни, на дорозі побачила середньовічну карету. Вона виїхала із траси Р-60 і розчинилася за кілька метрів.

Ще на трасі Р-60 місцеві мешканці регулярно зустрічають жінку, вбрану у чепчик та довгу сукню до землі покрою 18-го століття. Щоразу вона несе за собою оберемок хмизу, хоча поряд немає лісу.

Спочатку загадкові явища вважали міражами або галюцинаціями самих очевидців. Проте дослідники, які зацікавилися містичним феноменом, стверджують – мандрівники цілком реальні! Подробиці – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти, з 6 лютого, щопонеділка, о 17:00 на 2+2 виходитимуть прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Історії про відвідування Землі космічними прибульцями більш ніж просто міфи…
Дивитись більше