Кіт, якого окупанти вивезли з Бучі, втік від них у Білорусі та повернувся додому

Загублений світ

Ніхто й уявити не міг, які випробування доведеться пережити пухнастому пустунчику Максу…

Російськи війська – це не просто окупанти, але і мародери, які із українських домівок вивозять навіть тварин. Чого варта лише історія українського єнота, якого якийсь російський Ванька, силоміць вивіз з України. Проте, якщо ви думаєте, що русським потрібні лише екзотичні тварини, то помиляєтесь і історія пухнастого кота із Бучі вас здивує.

Ніхто навіть уявити не міг, які випробування доведеться пережити пухнастому пустунчику Максу після 24 лютого 2022 року. Його господарі у перший же день повномасштабного вторгнення поспіхом сіли в машину і виїхали у безпечне місце. Голова родини саме хотів повернутися по Макса та речі, але вже було пізно – біля їхнього будинку у Бучі велися запеклі бої, а згодом до їхньої квартири заселилися окупанти.

Макс – кіт породи Мейн-кун. Тому коли росіяни тікали з міста, то окрім цінної техніки забрали і його. Проте кмітливий кіт зумів скористатися моментом, коли росіяни стали перепочити в одному з білоруських сіл, і вискочив з військової техніки. Його у себе на подвірї знайшла дівчина. За допомогою чипа, який був на Максі, вона змогла звязатися із власниками кота. І тут розпочалася його нова пригода – подорож додому. Подробиці – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Також не пропусти, з 6 лютого, щопонеділка, о 17:00 на 2+2 виходитимуть прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Новини

Всі новини
Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Дивитись більше